Фил Ягиелка плакал като дете след контузията

14:02
Фил Ягиелка плакал като дете след контузията
Защитникът на английския Евертън Фил Ягиелка заяви, че е плакал след като разбрал, че травмата, която получи в мача с Манчестър Сити ще го извади от терените до края на сезона.

Бившата звезда на Шефилд Юнайтед, който дебютира за националния отбор на Англия в контролата с Тринидад и Тобаго през миналия юни, ще премине операция на коленни връзки. Ягиелка отпада за финала за ФА Къп и за важните срещи на "карамелите" до края на сезона.

"Трябваше да се махна от съблекалнята. Бях целия в сълзи и не можех да се контролирам. Нямах сили да отида да се видя с моето семейство или с приятелите ми, тъй като се чувствах много зле. Всичките искаха да дойдат и да ме видят как съм, но за една минута аз щях да пускам шеги, а в следващия момент - щях да плача като дете. Веднага отидох на скенер, защото не можах да спя. След това стана ясно, че има някаква празнина там, където трябваше да има коленна връзка. Сега обаче имам хора около себе си. Щабът, мениджъра и играчите ни ми пожелаха бързо оздравяване и очаквам с нетърпение следващия сезон", каза Фил Ягиелка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация