Макриев игра цял мач, а Ашдод се върна начело в класирането

21:33
Макриев игра цял мач, а Ашдод се върна начело в класирането
Докато телавивските отбори Макаби и Апоел спорят за лидерската позиция, днес там се намести МС Ашдод с българския нападател Димитър Макриев в състава си. Ашдод се наложи с 1:0 като гост на Апоел Рамат Ган с гол на Израел Раш.

Победата увеличи актива на жълто-червените от Ашдод на 22 точки, с 1 пред двата телавивски отбора, които играят своите мачове по-късно днес и в понеделник.

Макриев игра пълни 90 минути, но нямаше кой знае колко възможности да се разпише, а и самата среща не предложи атрактивен футбол. Израел Рош отбеляза единственото попадение в 34-ата минута след пробив и подаване на Давид Ревиво.

Другият българин в израелската лига - Йордан Милиев, по всичко личи, че ще напусне отбора на Рамат Ашарон през зимата. Поне така твърдят футболните уеб-медии в Обетованата земя, като някои клубове вече са започнали разговори по прекратяването на договорите на някои от чужденците си. Първият е унгарски играч на Кириат Шмона, на когото днес било съобщено, че от зимата е свободен да си търси нов отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация