Щутгарт и Шалке искат Иван Иванов

11:54
Щутгарт и Шалке искат Иван Иванов
Един от най-силните отбори в Германия Щутгарт е проявил интерес към младия защитник на ЦСКА Иван Иванов, съобщи източник на "24 часа". Бранителят на "червените" е в списъка и на друг гранд от Бундеслигата - Шалке 04.

През последните дни има сериозен интерес и от няколко английски отбора към футболиста, като последно той бе гледан от скаути на Уест Хем.

През лятото Иванов може да направи трансфер, защото сега от Борисовата градина могат да вземат добра цена. Допълнителен бонус към трансфер в голям отбор е, че през този сезон Иванов стана и един от голмайсторите на отбора, като редовно бележи при статични положения с глава.

Той бе повикан от Станимир Стоилов и в националния отбор, но предпочете да отиде в младежкия, който падна от Казахстан. Набързо му бяха приписани думи, които той не е казвал.

ЦСКА ще бъде доста активен на трансферния пазар през лятото. За голаджията Дормушали Саидходжа има интерес от гръцки отбор, който е доста сериозен. Отделно нападателят е в списъка на Рапид Виена и германски тим. Най-сериозен проблем обаче ще има за продажбата на част от чужденците, които просто не стават за класата на голям отбор. За тях няма никакъв интерес. Бразилците Маркиньос и Фелипе Машадо са в отчайваща форма от няколко мача насам и Любослав Пенев се чуди с кого да ги замени.

Със сигурност на вечното дерби с Левски ще има доста мениджъри, които да наблюдават играчите на ЦСКА. От приходите през лятото ще зависи и селекцията на нови футболисти, които са крайно необходими. За сигурно ново попълнение може да се счита вратарят Стоян Колев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация