Рийд – Залцбург, загубен

10:09
Рийд – Залцбург, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 15 познати от общо 22 мача - 68.2% успеваемост

► Залог на деня за 24.11.2012 г.



В последните си 10 мача Залцбург има 8 победи, а Рийд предоставя симптоми типични за средняк и трудно ще оцелее в елита на Австрия.Това може да стане само предвид факта, че има няколко тима доста по-слаби от него. В последните си 8 от 10 изиграни срещи гостите имат 80% победи, а Залцбург от своя страна не спира да гони единствено и само първото място в таблицата. Гостуващият тим на Залцбург няма друг приоритет освен титлата в страната, която ще бъде подкрепена и от солидни финансови приходи при попадане в квалификационната фаза на Шампионската лига. Това може да се тълкува в широк смисъл в бъдеще, спрямо мащабите на отбора на Ред Бул. Рийд спечели като домакин срещите си само с тимове застрашени от изпадне, но загуби всичките си домакинствата си на отборите борещи се за челно класиране. Днес едва ли домакинският тим ще е склонен на подвиг.  Аустрия има лесно домакинства в този кръг, което може да я откъсне тимът на цели 5 точки от най-амбициозния тим в страната и това преди преполовяването на сезона. Това казва доста, а ставката при тези обстоятелства за победа на гостите определено си заслужава. Така че тук победата за гостите е повече от очаквана.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.90

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
25.11.2012 11:49

Спрял съм да играя австрийски мачове и мисля, че това е едно правилно решение*smile*
От вчера в Бразилия Б Брагатино и Гуарантигета си излязоха, съжалявам, че не ги постнах и тук, затова днес отрано да напиша, че в Бразилия А съм сигурен в победата на Гремио , освен това е много вероятно Ресифе да си вземе мача с Флу. Предполагам, че коефициентите ще падат, така че е хубаво да се вземат отсега.

ASNF
24.11.2012 23:10

и 100 % да на направи успеваемост е загубил читателите на тази рубрика много много от отдавна *wink*

Gravedigger988
24.11.2012 20:58

Толкова хубави мачове има всеки ден, и ти избираш най-загубените и най-лесните за познаване!
Аз като тръгна така, мога да направя и 100 % на месец! Дай нещо по-трудно! Да беше дал на Съндърланд - КПР например. Напълно троен мач, много труден за познаване!

Gravedigger988
24.11.2012 23:45

Да де, Съндърланд - УБА имах предвид! Дори аз него го познах, че ще свърши 2-ка при коефициент 3.25! Все пак 4-ти в класирането срещу 15-ти да им дадат такъв коефициент е смешно, но полезно за печалба на парички!

putopalo
24.11.2012 21:20

Сигурно имаш предвид Съндърланд-УБА.