Уеб призна официално: Нямаше дузпа за Юнайтед!

11:19
Уеб призна официално: Нямаше дузпа за Юнайтед!
Британският рефер Хауърд Уеб официално си призна, че е дал измислена дузпа на Манчестър Юнайтед по време на мача с Тотнъм. При резултат 0:2 за "шпорите", реферът отсъди спорен единадесетметров наказателен удар за "червените дяволи", които в крайна сметка взех мача и трите точки.

В понеделник, един от най-уважаваните съдии в Англия, Дермът Галахър заяви, че в частен разговор Уеб му е споделил, че е сбъркал при отсъждането на дузпата.

Ден по-късно самият Хауърд Уеб коментира пред ББС, че наистина не е трябвало да дава тази дузпа и горчиво съжалява за грешката си.

"Гледах повторенията и сега съм убеден, че Еурелио Гомес избива топката. На мен тогава явно ми се е привидяло, че Майкъл Карик беше спънат. Много съм разочарован от себе си. Винаги гледам да съм перфектен, но не знам какво ми стана", коментира злополучният рефер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DavidSilva
29.04.2009 13:47

Ми да, абсолютно никаква дуспа нямаше *sick*

leketoo
29.04.2009 12:15

Ама що винаги така правите не ми е ясно??? Този сезон почти всички рефери се израдиха да се извиняват на другите отбори, че са сбъркали я с изгонване, а с дузпичка в полза на Юнайтед! След това хапят устни и се извиняват. Модерна работа. Опа влезе, ама извинявай!!! *sick*

Tyrion
29.04.2009 11:38

Пич, ББС не е българска медия, че да измисля подобни неща. В Англия, ако цитираш погрешно някоя публична личност си осъден с едно щракване на пръстите. Там има работеща съдебна система и медиите много внимават какво пишат.

beastt
29.04.2009 11:31

по принцип не харесвам Манчестър Юнайтед, но не вярвам, че Хауард Уеб си е признал грешката. Мисля, че това е работа на медиите. Никой рефер няма да си признае ако има грешка