Акулите разбиха Спартак Плевен

17:59
Акулите разбиха Спартак Плевен
17-годишният талант от школата на Черноморец Бургас Милчо Ангелов вкара два гола за акулите, които разгромиха Спартак Плевен с 5:0 във втора среща от 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

Нападателят, който е юношески национал в две възрасти, започна като титуляр и откри резултата в 21-ата минута. Бургазлии покачиха до 3:0 в 31-ата и в 39-ата минута, когато се разписаха Яник Боли и Румен Трифонов. За Боли това беше първи мач от близо 50 дни, през които лекуваше травма.

В 64-ата минута Милчо Ангелов заби своя втори гол и ознаменува по перфектен начин дебюта си в мъжкия футбол. Португалското дясно крило Педро Мендеш оформи крайното 5:0 три минути преди края на редовните 90.

Така акулите спечелиха с общ резултат 9:0 от двата мача и чакат противника си, който ще стане ясен в понеделник. Старши треньорът им Димитър Димитров-Херо пък даде шанс за изява на още един 17-годишен талант от академията на клуба- това е халфът Станислав Дрянов, също юношески национал в две възрасти. Още един на същата възраст игра цял мач за бургазлии- това е французинът Орелиен Нгейнтала, показал много добра игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация