Литекс - Локо Пловдив, спечелен

10:40
Литекс - Локо Пловдив, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 14 познати от общо 21 мача - 66.7% успеваемост

► Залог на деня за 23.11.2012 г.



Локомотив Пловдив трудно събра едва 17 играчи в групата за този мач, а в нея има едва няколко играчи, които са известни на широката футболна общественост. Тимът дори да не е отписал тази среща, трудно ще успее да се противопостави на съперника си с наличния потенциал. Литекс трудно ще спечели евроквота чрез първенството, а турнирът за Купата на България поне на този етап се оказва добър вариант за това. Ловчанлии ще търсят участие на международна сцена с цел по-лесна продажба на младите си играчи в чуждестранни клубове, но тази им амбиция е изцяло теоретична. В настоящия момент оранжевите са по-класният тим, в по-добра форма и с домакинско предимство. Още в първата среща те пропуснаха да победят Локомотив Пловдив като гости и днес вероятно няма да има проблем да направи това като домакини. Ставката за домакинска победа не може да се определи като ниска, след като обаче се съпостави с действителността към този момент, която отрежда ролята на тотален фаворит в тази среща на домакинския отбор. Коефициентът за победа на Литекс от появата си на пазара върви стремглаво надолу, така че всеки, които има намерение да опита този знак следва да направи това колкото се може по-рано. Днес този мач смело може да окичи със званието залог на деня, въпреки че ставката не е с висока стойност, но следва да носи голяма доза сигурност.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.35

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
23.11.2012 18:54

За пърив път си позволявам да се включа с коментар, но има доста неща, които някак не станаха ясни на голяма част от читателите на рубриката за толкова време.
Въпросът тук не е колко е коефициента на конкретното предложение, нито процентът на познаваемост в конкретния месец, а това как да се използват предложенията в рубрика. Има няколко подхода за това, а за да се разгърнат те ще бъде нужно да представя и доста условности относно това кой как залага. А не смята, че най-подходящото място за това е територията отредена за коментари под поредното предложение за деня. Така разглеждането на един от конкретните подходи ще мине някак по между другото. Всички вие (потребителите) имамате свободна информация и лесен достъп до нея, но самия факт, че следите предложенията и инфрмацията идващи от тук означава, че вие имате нужда от помощ за канализирането (пресяването) на собствените си предвиждания. Това е основното затруднение на всеки залагащ. Всеки от вас предполагам е чувал, някой друг да казва, че си е знаел (предполагал) как ще свърши даден мач, но не е заложил и сега много съжалява. Това е и основната цел на рубриката. Да ориентира и да предлага нещо, което независимо от коеф. и развръзката е подкрепено с аргументи, лично наблюдение на конкретни трендове, информация, проследяване на случващото се на пазара и понякога избор на определена стойност в коефициента, когато има възможност да се съчетае с всичко останало избороено преди това. Всяко предложение е нещо повече от мач, който чака да попълни мястото след себе си с определението - спечелен или загубен. Надявам се всеки да успява да използва предложенията тук спрямо личната си стратегия и подход на игра. Това ще бъде най-ценното качество на предложенията, а само да се отчита конкретната развръзка.

joro_sotirov
24.11.2012 05:58

Мистрал, благодаря ти за приветствието, критиките, отделеното време и честите включвания. Няма да скрия високото си мнение за коментарите ти, които почти винаги почиват на сериозно отношение и са пълни с аргуменит. Повдигаш въпроси изискващи доста обяснения и анализи, а мястото за това не е точно тук, най-малкото, защото след няколко часа ще има следващо предложение и то ще замести това. Иначе с няколко думи бих обобщил, че си напълно прав от страна на профи залагащ, но много от потребилте не са такива и рубрика е длъжна да предостави нещо което да задоволява куп желания и потребности. Спирам до тук и пожелавам успех на всички.

mistral
23.11.2012 20:36

Чудесно е да има включвания от време на време и друг пут съм го казвал, в крайна сметка е хубаво да цари атмосфера на дружелюбност. Добре дошъл сред нас. Това, че не важен коефициентът и познаваемостта щеше да е вярно, ако рубриката се казва "Анализ на специалиста" например. Щом обаче става въпрос за залог на деня тези обяснения нямат тежест, според мен. Процесът на бетинг е продължителен във времето, той не се изчерпва с един познат или загубен мач. За успеха на този процес е важно в крайна сметка печалбите да са повече от загубите (ако се играе професионално) или поне да се минимизират загубите(ако се играе за удоволствие). По тази причина коефициентът играе роля, много по-важна и от познаваемостта. За това и неведнъж съм писал, че вместо познаваемост е по-добре да се използва "възвращаемост на вложенията' (при професионалните типстъри даже това е основен показател) и то за период доста по-дълъг от един месец. Наистина, много от четящите рубриката я използват по свой си начин (аз например редовно използвам някои детайли и като цяло съм доволен от нея), но все си мисля, че повечето ги интересува само знака под анализа. При обвързаност с тази отговорност не мисля, че тези две неща(коефициентът и познаваемостта) нямат голямо значение. Има една хубава нова рубрика за срещи за уикенда, където наистина не е толкова важно дали ще бъдат познати срещите (защо ли и на нея и сложихте успеваемост?), но тук нещата са по-различни. Успех с прогнозите.*beer*

joro_sotirov
23.11.2012 19:44

Девич, повярвай ми сред любимите ми отбори не са нито Юнайтед, нито Левски, нито Барселона. Лесно можеш да се убедиш в това и посредством социалните мрежи. Клишето го знае всеки: При прогнозирането пристрастията трябва да не оказват никакво влияние. Това, че си останал с впечатления, че препоръчвам подкрепа предимно за тези отбор ще го отчета като признак за безпристрастността му. Но смятам, че няма как да отречеш факта, че в огромната си част предложенията, които да засягали изброените от теб тимове са били с положителна развръзка. Просто тук само мога да повторя част от написаното от мен в предходния пост, че при определянето на предложенията значение оказват личното наблюдение на конкретни трендове, информацията, проследяване на случващото се на пазара (възможностите в тиража в дадения ден) и понякога избор на определена стойност в коефициента, когато има възможност да се съчетае с всичко останало избороено преди това. И поради тези обстоятелства по-често Юнайтед и Левски са били участници в предложенията, но ПАК КАЗВАМ(как обича да казва Любо Пенев), че в огромата си част тези предложения са били печеливши.

devic
23.11.2012 19:26

сега ако ми обясниш и защо залагаше абсолютно некоректно откъм нас за твойте любими юнайтед и левски. това за което говориш - добавяне на твойто предложение в наша стратегия можеш да го направиш ти. избираш 3-4-5 мача в колонка и ги слагаш тука. пишеш по 2 реда и така. ти пак може да си ги следил ама на мене лично ми е по-важно кои са наказани, контузени, дали да играя голове или хендикап зависи от температурите(това особено важи в русия и азия).

fearcho
23.11.2012 18:39

Така е и аз си патя доста от тия изненади последно време... Еврофутбол забогатя покрай мене *smile*)

fearcho
23.11.2012 17:07

Днес се играят 1ци на Сосиедад , Сент Етиен и Истър *smile*

plame_1914
23.11.2012 17:59

И,Аз така мисля соще 1 мач и 5 евра стават екстра нещата,но ги играя да вкарат 1,5,че стават изненади често!

RedArmyUnited
23.11.2012 16:53

Уникална прогноза ... от УНИКАЛЕН специалист какъвто е Сотиров. И ако този мач не ти излезе предалагам да те замени някой друг в тази рубрика да не ставаш повече за смях!

john_doe
23.11.2012 15:25

Абе толкова хубави мачове има на тоя сте се забили.

john_doe
23.11.2012 14:42

Мухахаха в ефбета е 1.22 може и 1 - ца на полувреме да се пробва,другото Локо вече се издъни.

Vikingit
23.11.2012 14:16

Аз мисля че може да се потърси 2 или х на ЦСКА- Лудогорец. Или 1.5 за Лудогорец. Аз ще пробвам на лайв нещо от сорта.

sami
23.11.2012 14:15

Щом ви го е дал човека 1.35 значи все някъде в този момент по букитата е бил такъв- много ясно, че той се мени, да не говорим за подобни мачове как спада на половин час... Струва ви се нисък коефициента, ами така е, хич не е висок- но аз съм навит всеки ден да ми се дава по един такъв мач и да ми излиза..., а тези, които не слагат стабилн пари могат да си тръсят и 3.35 коефициент примерно, зависи от начина на игра... По темата, Литекс би трябвало да вземе мача и дано, че разчитам *smile*

night_wolf1984
23.11.2012 15:09

Прав си не си струва за такъв оспорван мач ,и то за купата да залагаш*thumb_up*

Vikingit
23.11.2012 14:17

И ти какви стабилни пари залагаш? Колко стабилни- да приемем че е 1.25 колко да сложиш? Трябва поне 200- 300 лв да туриш, за мен не си струва.

Vikingit
23.11.2012 13:51

Аба човек! Какво да го играеш това- по- добре ГГ или Х на първото. Иначе какво да танцувам на 1.10

stanbe
23.11.2012 11:27

На такива ли коеф. ще трупаш ве4е % успеваемост бе. Такъва ли си специалист,4е на 1.35 даваш прогнози.Само да ти кажа,4е в БЕТ365 коеф. е 1,28 в Еврофутбол 1,10.Миналиа сезон също го беше прогнозирал за купата и Локо биха 1:0.Този път едва ли ще биат но с твоита прогноза се замислям за един Х и да не пропусна да ти кажа за пореден път,4е си пълна трагедиа.Айде със здраве (beer)

zoostation
23.11.2012 11:03

Браво бре Сотирка, голяма прогноза даде! Напоследък добре се справяш с познаването, ама тук с тоя коеф. ме утрепа! *confused**cry*

Vonlanthen
23.11.2012 10:55

Коефицента е 1.10, не 1.35 браво голям мач ще познаеш 1 ХК с лекота..