Левски иска чужд съдия за дербито с ЦСКА

10:17
Левски иска чужд съдия за дербито с ЦСКА
Войната с боса на съдиите Димо Момиров накара ръководството на Левски да поиска официално чужд рефер да ръководи дербито с ЦСКА. "Вече сме подали молба в БФС. Ще видим какво ще направи футболната централа", обяви спортният директор на "сините" Даниел Боримиров.

Потърсен за коментар, шефът на съдиите Димо Момиров разбра от "Меридиан Мач".

"Съдийската комисия е против чуждите рефери. Това уронва престижа ни. Не знам дали от Левски са спазили 14-дневния срок за подобна молба. Не са ли го направили, дербито ще се ръководи от българин. Ако ЦСКА не иска чужд съдия, желанието на Левски няма как да бъде изпълнено", каза Момиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
29.04.2009 13:34

А бе прасета к'ъв ви е проблема немога да разбера ?К'во ви пречи чужд съдия да ръководи двубоя ? Видя се срещу Славия и СРЕЩУ бОТЬО как ви подариха победата ,видя се и през есента как ви подариха дузпа срещу ЛЕВСКИ , какво повече искате ? *sick*

Lucas_Podolski
29.04.2009 13:05

Ама и вие си нямате срам, преди време не можем да ви спрем устите с глупостите за дузпите за Левски, да не говорим за "Синьото БФС", което ви извади от Европа. А сега изведнъж, след 2-та мача (с Ботев и Славия) съдиите ни станаха невероятно компетентни та чак ги защитавате.

fawlty_towers
29.04.2009 12:31

Край нямаше тая синя наглост бре...спрете се малко. Вижте си първо калпавия отбор. оправете си кашите и тогава си вдигнете кухите, празни кратуни и говорете. Смешни сте. Аман. *sick*

Lucas_Podolski
29.04.2009 12:30

Абе не знам дали управата на Левски трябва да станат съдии, но знам, че съдии влизат в управата на цС*ка!

leketoo
29.04.2009 12:11

Предлагам Батков да го свири мача. Кокала страничен с пакетче семки в джоба. *joking* То бива ли всеки ден глупости да ръсите, полудели сте на цяло, а като останете и с калъфките могат да ви закрият или реформират на ...адвокатска кантора!!!

Lucas_Podolski
29.04.2009 11:50

Хахах! Е толко не се бях смял отдавана "НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ" Абе, на теб и акъла ти е лекичък! Даже не намирам смисъл да опонирам, защото даже братята ти по Кочина сигурно се смеят сега... А за младите съдии - те са доказано малоумни - тоя баничката ли е какъв е, е такъв идиот, че само Ангел Ангелов може да му опонира. Тия мизерници са свикнали, още от В групата, да свирят за домакина, зa да не ядат бой.

djbalko
29.04.2009 11:50

напълно нормално след като българските съдии не искат да ги подпират- ще си поканят от братска Германия- те поне досега са доказали, че винаги за услужливи за левски

leki4kiq
29.04.2009 11:43

Абе на вас лефскарчета миризливи все ви е виновен съдията *stop* Не разбрахте ли че сте много слабо отборче което е няма некъв шанс с/у най-добрия отбор на Балканския полуостров който е Шампион още преди да започне първенството И за мене трябва да се дава възможност на младите съдий такаче не слушайте Говедата *sick*

Lucas_Podolski
29.04.2009 11:29

Напълно нормално! Все пак не искаме да стане като Славия или Ботев. Ние все пак държим мача да бъде ръководен от някой който не е кретен. Не казвам, че подкрепата за цС*ка е напълно умишлена, защото всички знаем, че нашите съдии освен корумпирани са и некадърни. Предпочитам дори и да паднем (което няма как да се случи), да знам че не е заради някой от глутницата слепи помияри на Момиров.

Emiliqn1981
29.04.2009 11:11

тия от сега по4наха сас садиите да се занимават,6то неземат направо да си пора4ат някои,например Маик Раили *smile*