Румъния - Франция със скучно равенство

20:51
Румъния - Франция със скучно равенство
Отборите на Румъния и Франция започнаха своето участие на Евро 2008. Предварителните очаквания бяха изцяло за успех на "петлите", които имаха и самочувствие, придобито по време на няколкото контроли преди старта на форума в Австрия и Швейцария.

Първото полувреме определено може да се счита за най-слабото на първенството до момента. И двата отбора не намираха път към вратата на противника, а безидейността в играта им бе пълна. Дълги подавания в предни позиции и към двете врати и скука обзела трибуните. Логично резултата до края на тази първа част се запази 0:0.

Второто полувреме също не започна впечатляващо, като и двата отбора видимо не искаха да рискуват да загубят. Все пак възпитаниците на Доменек поглеждаха по-често към подстъпите на Логонт и на два-три пъти Бензема можеше да се разпише, но ударите му бяха меко казано посредствени.

Най-доброто положение за румънците в началните минути след подновяването на играта дойде след фаул срещу звездата на южните ни съседи Адриан Муту, който се нагърби с изпълнението на свободния удар. За негово съжаление, както и на неговите съотборници топката срещна стената и до реална опасност за Купе така и не се стигна.

До края на мача 22-та на терена продължиха да ритат безцелно коженото кълбо и закономерно последният съдийски сигнал на рефера Мехуто Гонзалес дойде при резултат 0:0.

Крайният изход от двубоя едва ли устройва състава на Франция, докато Румъния продължава да живее с мечтата за преминаване на тази изключително тежка група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

intellect
09.06.2008 21:22

французите ще бъдат голямото разочарование

radenko
09.06.2008 21:05

един от най-тъпите мачове които съм гледал през живота си

staria
09.06.2008 21:03

По-слабо Европейско до сега не е имало!!!Дори инашите шушумиги нямаше да паднат 3 пъти , с голова разлика 1:10!!!

Real_Mardid
09.06.2008 20:59

Великото разочарование на Евро 2008!!! Франция бяха като балеринки по терена, смешни, кривокраки паляци!Яд ме е!!Как може някъв маймун да ми пада през целия мач а треньора си извади оръжията!!!УЖас

PureEvil
09.06.2008 20:55

Така ства като има кух треньор, който не вика Трезеге, а някакви смешници като Анелка.