Барселона и Челси оставиха шоуто за \"Стамфорд Бридж\"

23:38
Барселона и Челси оставиха шоуто за \"Стамфорд Бридж\"
Отборите на Барселона и Челси не си отбелязаха гол и завършиха при резултат 0:0, 1/2-финална среща от Шампионската лига на "Камп Ноу".

Двата тима предложиха доста предпазлив футбол, а чистите голови положение пред двамата вратари бяха твърде малко. Първо Тиери Анри имаше възможност да открие резултата след шут от границата на наказателното поле, но Петър Чех изби топката в ъглов удар. Страхотна възможност се откри и пред "сините" от Лондон след грешка на Рафаел Маркес, но ударът на Дидие Дрогба бе отразен от Виктор Валдес. Единствената изненада в стартовия състав на домакините бе липсата на капитана Карлес Пуйол, който бе заменен в от Рафаел Маркес. Както се и очакваше, Жозе Босингва заместваше наказания Ашли Коул като ляв бек в защитата на гостите.

Второто полувреме започна с положение за Челси. Дидие Дрогба центрира от пряк свободен удар и Михаел Балак игра с глава, но топката мина над вратата на Виктор Валдес. Неприятна контузия в коляното получи Рафаел Маркес, който бе изнесен на носилка и заменен от Карлес Пуйол. Съставът на Барселона имаше пълно териториално предимство, но рядко стигаше до чисти голови положения. Шут на Дани Алвеш от пряк свободен удар мина на сантиметри от горната греда, а минути по-късно отново бразилецът стреля, но Петър Чех спаси. Най-чистото положение в цялата среща се откри пред камерунския нападател на Барселона Самуел Ето\'о, който надигра последователно Джон Тери и Алекс, и се оказа очи в очи с Петър Чех. Отправеният удар обаче, бе избит след чудесен рефлекс на вратаря. В даденото пет минутно продължение, първо резервата Боян Къркич имаше възможност да отбележи победен гол, но пропусна от около три метра след удар с глава. Александър Хлеб също бе разколебан от стражът на "сините" след самостоятелен пробив и ново великолепно спасяване от страна на чеха.

Така, двата тима оставиха развръзката в 1/2-финала на Шампионската лига за другата седмица, когато излизат един срещу друг на "Стамфорд Бридж".

Барселона - Челси - 0:0


Барселона: Виктор Валдес, Даниел Алвеш Да Силва, Ерик Абидал, Жерар Пике, Рафаел Маркес (Карлес Пуйол \'52), Яя Туре, Шави Ернандес, Андрес Иниеста, Лионел Меси, Тиери Анри(Александър Хлеб\' 87), Самуел Ето\'o (Боян Къркич \'82)

Челси: Петър Чех, Жозе Босингва, Алекс, Джон Тери, Бранислав Иванович, Майкъл Есиен, Франк Лампард (Жулиано Белети \'71), Михаел Балак (Никола Анелка \'90+3), Джон Оби Микел, Флоран Малуда, Дидие Дрогба

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
29.04.2009 14:28

Според мен стана това което очаквах.Хидинк бе разбрал очевидното,а именно че Иниеста и Шави градят играта на каталунците.Когато единият от двамата не показва играта си,това веднага променя ситуацията.В случая това беше Шави..който според мен бе обезличен от Оби Микел.Иниеста се опита да поеме нещата сам....но не успя.От там вече се нарушава целия ритъм на игра.Меси остана изолиран в дясно,Анри в ляво...Опитаха да си разменят местата...без ефект обаче.Ето,о вместо да получава топки на върха на атаката се връщаше доста назад за да си ги поема сам.Прословутите двойни че и тройни пасове на Барса,ги нямаше този път именно заради факта че Шави и Иниеста не играха на обичайното си ниво.

idol_bg
29.04.2009 14:18

Lucas_Podolski ....Човече...личи си че не си гледал английски футбол,по точно си го гледал,ама от 5-6 години насам.Иначе щеше да разбереш че идиотщините ги говориш ти.Какво общо има Реал в случая.Говорим за английски отбори.Единственото в което си приличат Реал и Челси в момента са парите.Испанците са във пъти по ттитулуваният отбор.И винаги ще бъдат.Ако наистина смяташ че в играта на Челси има нещо английско,значи ти трябва малко история.Пуул и Арсенал може да имат доста по малко англичани,но поне английското в играта им се е запазило.Сините от Лондон нямат нищо общо с английският маниер на игра след идването на Абрамович.Milan1989.....Оооо да,четирима англичани в един английски отбор са страшно много нали.Само че те освен че са титуляри (макар че според мен Джо Коул не е титуляр,такъв се опита да го направи Сколари)май са и единствените в състава.Най много да има още 2-ма.И дума не може да става да се сравняват с Барса,които разчитат основно на школата си.Дори и повечето испанци там да са резерви,все пак ги има нали.

sani_1234
29.04.2009 14:16

Dido1912 много си тъп и ограничен видяли колко гроздно играха челси пълни смотаняци барса като бие в англия да не се разревеш защото играят най красивия футбол *smile*

Dido1912
29.04.2009 13:41

Жените на ПЕП няма да могат да вземат реванша на " Стамфорд Бридж ". Тия мангали от парца даже и да не мислят, че могат да вземат нещо от там. 2 - 0 за Челси и парца го духа, така както ще го духне в събота срещу РЕАЛ МАДРИД *sick*

Milan1989
29.04.2009 10:04

По отношение играчите на двата отбора. Челси има доста англичани титуляри- Тери,А.Коул,Джо Коул,Лампард , който ако не са контузени са си титуляри- а това означава че 1/3 от титулярните национали на Англия са и титуляри в Челси. Относно Барса са повече испанците- Валдес,Пике,Пуйол , Шави, Иниеста, Боян, Педрито, Бускетс, но там има също 4 национали титуляри, което си е напълно нормално.Все пак и в Англия и Испания има доста пари и е логично и да играят най-качествените "легионери". А качеството на вчерашния мач си беше добро. Хидинк се пак започна с 3 деградивни халфове-Микел,Есиен и Балак(донякъде разрушител).Основната вина на Барса е в лошата форма на Ето'о и Анри който изпуснаха чисти положения.А относно крайния изход- Челси ще надделее на Стамфорд или пък Барса ще удържи Х с голове и ще излезе краен победител.

fawlty_towers
29.04.2009 09:59

Такъв грозен футбол от страна на Челси аз не съм гледал никога..то това дори не може да се нарече футбол. Те играха всичко друго, но не и футбол - то не беше блъсканица, груби влизания, просто нямам думи. С 10 човека в защита...все едно гледах левски/ЦСКА - Беласица (примерно) .....Каталунците ги надиграха тотално и само липсата на късмет в последните, завършващи звена помогна на сините да си тръгнат без гол. За тоя германски боклук БалЪк кво да кажа....трябваше преждевременно да поеме към душовете, ама нали съдията и той мръсен шваба *sick* . Черния маймун Малуда на няколко пъти влиза много грубо на Алвеш ама пак няма картон. Много слабо съдийство.. Въпреки Х-а , мисля че в Англия Барса ще имат предимство тъй като Чесли ще са обременения отбор , който на всяка цена не трябва да допусне гол и междувременно да вкара такъв.

Lucas_Podolski
29.04.2009 09:58

idol_bg, vanmukan какви идиотщитни пишете бе.
1) Нормално е един съвременен голям отбор да е интернационален, по твоята логика Арсенал и Ливърпул също не трябва да са английски отбори. Да не говорим за "холаднския" Реал Мадрид!!
2) Барса са един от малкото отбори които играят предимно с футболисти от школата си, пример - Пуьол, Меси, Шави, Иниеста, Къркич.
Искам да питам, ако не Челси, кой отбор играе по английски - френско-африканският Арсенал или полуиспанският Ливърпул????

Crissstiano
29.04.2009 09:53

Много ще ми е интересно да видя статистика за ударите на Меси,сигурно от 7-8 удара нямаше нито 1 точен

vanmukan
29.04.2009 08:29

Само името му е английско също като на барселона

idol_bg
29.04.2009 05:12

ZeroCold....Какъв отбор каза че били Челси....английски ли...хахахахаха.Искам само да ми обясниш,какво му е английското на тоя отбор.От 18 души състав за мача....ЦЕЛИ 2-ма англичани.Че и мениджъра чужденец.Колкото до играта,тя пък съвсем няма нищо общо с английският стил.Ако Челси играеха срещу Барса по английски,щяха да отнесат най-малко 3-4 гола.В тоя мач все едно гледах Барса срещу италиянски отбор от средата на 90-те.

aligatora99
29.04.2009 01:45

ле ле ле ниама смисал за коментари барса ниамаха касмет..а големите играчи от челси просто не успиаха да пипнат топака станаха кривогледи *erm*

Sagazvamy
29.04.2009 01:30

Интригата остава за Лондон и няма фаворити, защото на големите отбори им е през х*я за домакинското предимство. Примери - колкото щеш. Един гол на "Барса" и ... да видим кой е фаворита. А и без гол - пак си е 0:0 - продължения, дузпи, драми ...
Феновете на Челси да не се радват на равния, 'щото в елиминациите едно е 0:0, друго - 1:1.
А феновете на "Барса" може да ги е яд на пропуските, ама и те подпикнаха първото полувреме Дрогба като излезе срещу Валдес. Съдията си свири мача както трябва и всякакви претенции за картончета и дузпи са прояви на провинциален манталитет.

NAZARETH
29.04.2009 00:57

Днес видяхме как Челси непозволи на едно от най-добрите нападения в света да отбележи.
След една седмица ще видим как нападението на Челси ще отбележи и дали това ще дастатъчно защота когато мачът се отвори проличават фантазията и умението да бележиш.

BUBOLE4O_ME4O
29.04.2009 00:29

Мисля, че достатъчно ясно се изразих писменно, че твоя коментар е свеж и пораждащ усмивка, а коментарите по надолу (90% от тях) са доста неадекватни. Барса имат феномени, които играят в една среда, която сваля гарда им. Изнежва ги и след това им е трудно срещу "тежки" отбори. Не случайно всяка година има силно английско присъствие в ШЛ. 1 000 000 000 паунда годишен оборот не се въртят по стечение на обстоятелствата... *wink*

vladislav4o
29.04.2009 00:25

dunavec__ ако поне малко се эамислиш ще раэбереш , че сегашната Барса не е много по-раэлична от миналата година просто испанските отбори в Примера са доста слаби(един от най-слабите тимове на Реал М в историята е на 18 точки от 3-тия , прави си сметката) просто Барса до сега не бяха играли с качествен състав.А колкото до тия глупости эа ман юнайтед аэ ще ти отговоря със следното ... Барса тоэи път стояха малко по-добре эащото сега поне имаха някакви положения докато срещу Юнайтед те даже голово положение нямахе , тия неща каде юнайтед са треперили са направо смешни.А й да ти кажа , че Видич и в двата мача не игра срещу Барса.

ZeroCold
29.04.2009 00:20

Хаха, само щото съм казал истината за прехвалените звезди на Барселона ли съм оставил "неадекватини" коментари?! Хихихихи. Да, безспорен факт е че "звездите" на примера не са никакви звезди като играят срещу корав английки отбор. Тогава не са точно звезди, а манекенчета, свикнали при всяка интервенция съдиите да ги пазят, да им свирят дузпички, фалчета и ако може - картони за противника. Хич не са ми. Примера е скапано първенство, Премиършип е най-доброто, най-комерсиалното и най-интересно първенство, а английските тимове са най-добрите в света. Това е положението. Както Реал бяха фаворити срещу Ливърпул, а го отнесоха най-безцеремонно с 5 гола разлика сумарно, така и Барса ТРЯБВА да изядат шамара. Не казвам че 100% ще се случи, но твърдо заставам зад английския предсватител, пък ако ще и Нотингам Форест да играеха срещу FCB-то

Hirtos
29.04.2009 00:19

Сети се за Челси-Ливърпул от последните 2-3 години и се запитай отново дали не си гледа и по-скучен мач *smile*.
Не може да обвиняваме Хидинк, че излезе с мисъл силно насочена към защитата. Залогът тук е наистина много голям. Но не само това, а и успя да приложи на практика своите замисли. Особено първата част Барселона владееше в голям процент топката, но не успя да стигне до реална голова ситуация. През втората нещата нещата се промениха и то главно заради пробойната, която се откри в центъра на терена.

AriesBG
29.04.2009 00:07

На мен лично Челси ми харесаха как излязоха за този мач.Почти всички ги бяха отписали за този двубой и само се говореше с колко точно ще паднат.Да ама не всичко във футбола се случва случайно или с късмет.Има и такова животно като тактика,стратегия и надлъгване....

dunavec__
29.04.2009 00:05

Че то миналата година Барса смаза манчестър и в двата мача, но пропуските ги лишиха от финала. Да не забравяме също, че тогава Барса беше в доста лошо състояние и пак манчестър трепереше до последно... тогава Видич ги спаси в 90-та минута, когато за малко да стане 1-1 и финала да е Челси-Барса.
Сега на реванша обаче Челси нямат никакъв шанс, защото ще трябва да вкарват.Освен това головете на чужд терен тежат много и този пропуск на Дрогба в 45-та минута ще се окаже фатален за Челси.
Прогноза 1-2 за Барса.

manutd_pz
29.04.2009 00:04

заслжен резултат. Барса малко повече натискаше ама тва е заради домакинството.

shark2009
29.04.2009 00:04

Знаех си че е Х знаех си !!! Как баш днес няма да ходя до еврофутбола да му се незнае *evil*

vladislav4o
29.04.2009 00:03

7 чужденци и 4 испанци в състава на Барса а ще ми раэправят едвали не само в Англия са маса от чужденци а пък при Реал нещата са още по по по!! Само споменавам.

BUBOLE4O_ME4O
29.04.2009 00:03

hahahaha Зеро малко е прав (в комичния смисъл на думата" Доста неадекватни коментари има оставени. Преди доста време писах по тези форумчета, че е адски вероятно челси да отстранят Барса. Нямаха никакъв късмет каталунците. Футболистите на челсито видяха, че ако не предприемат спартански мерки срещу крехките каталунци, няма да ударжат така удобния им Х, а защо не и да вкарат. Но това муле дрогба е толкова жалък, че просто няма накаде... *wink* Все пак мисля, че на роман му е отредено да ридае и тази година и то на финал!!! Успех на всички!

AriesBG
29.04.2009 00:02

Има и такива мачове 0:0, където пак има какво да се види.Челси изпълниха това за което бяха отишли ,а също бяха и близо до гол.Мисля че Хидинг е успял да намери слабото място на Барса ,а именно по-твърдата игра срещу техничните каталунци.От тук на татък в по-неизгодна позиция остава Барса, след картона на Пуйол и контузията на Маркес , а да не забравяме и "ел класико" където също се очаква остър сблъсък.

Rooney_10
28.04.2009 23:59

ZeroCold Преди да почнеш да се надяваш някой да им шибне гол от 37 метра в реванша,спри наркотиците моля ти се .... Разбирам ги Челси че търсеха Х-а но по грозен футбол от тяхна страна не бях виждал.Дано поне утре стане някой хубав мач,в който и двата отбора да се раздават и нека по добрият отбор да победи *wink*

ZeroCold
28.04.2009 23:51

Страшни са БарЦилоНЯ ... Инкредибиле, Атенционе, Инкредииибиле!
Невероятен се оМЕСИ, невероятен" Ето 'о", Стра'отен Боян Къркан! Шапка им свалям. Понеже Кр. Роналдо е Но1 в света, предлагам Лионел дет се Омеси да е Но0 а Ето'0 например да е номер минус едно No(-1) Боян Къркания дето не е ясно с кой точно ръб я удари тая топка мислим е номер минус 2 (-2) Да не забравиме и Тириминтири-Анри който също направи няколко запомнящи се положения, главното от които запомних беше че лежа в несвяст 2-3 минутки!

БРАВО, ЧЕЛСИ!!! Все едно гледах запис на БарЦилоНЯ - Юнайтед от миналата година. Сега на Стамфорд Брдидж да се намери един "Поул Скоулс" да им шибне един гол от 37 метра и да ги праща директно за КаталуНЯ където ега Реал вече са ги настигнали по точки.

Амин, дай боже!

Dido_Man_U
28.04.2009 23:43

Челси бяха късметлии тоа мач *evil* *sick* ама на реванша да му мислят *devil*

AviMC
28.04.2009 23:41

Ами нормално,това и се очакваше!Мача си прилича с онзи Реал М - Ливърпуул 0:1
Очаквам 2:0 в реванша за любимия ми отбор.
Chelsea

paco_kl
28.04.2009 23:30

добър отбор са барса,но челси имат отличен треньор!без да блестят ще отстранят каталунците,но за съжаление от това губи футбола!непревликателна игра,за какво сядаме пред телевизорите?скапана работа

Ginekologa
28.04.2009 23:22

maistorinho ми броисе брат и ЕТо'о пропусна тактически мач тарсят грешките в защита ама барса напъва повече

maistorinho
28.04.2009 23:12

Видяхте ли сега какво направи ЕТо'о ,аз като ви казах,че мача е 0-0 не ми вярвате да му се невиди,говорил съм с Баце Роман Абрамоович,всичко е ясно после ,а Станфорд Бридж ще свърши 1-0...

costaman
28.04.2009 23:09

момчета, не се бъркайте- челси не е испански отбор

gooner_x
28.04.2009 22:45

Ginekologa къде го видя тва 0на1 е *lol*. Та вии атака нямате е 10 човека в защита. Дрогба сам срещу вратаря (тва не го броя за атака щото защитника му я даде) и пак нищо не направи за кво си говорим *smile*

komitius
28.04.2009 22:36

Но те английските отбори си ходят със съдиите на такива мачове

Bat_Vane
28.04.2009 22:33

е тва челси е вторият най - педераски отбор след манчо , който знам . тва да се прибереш в собствената си половина и да правиш супер яките балтии цяло полувреме на Меси и Иниеста само най - селските свинари го правят .

magik1
28.04.2009 20:58

Ето съставите :
Barcelona: Valdes, Dani Alves, Marquez, Pique, Abidal, Xavi, Toure Yaya, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry

Subs: Jorquera, Puyol, Gudjohnsen, Bojan, Keita, Sylvinho, Hleb

Chelsea: Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa, Mikel, Ballack, Essien, Lampard, Malouda, Drogba

Subs: Hilario, Di Santo, Kalou, Belletti, Anelka, Mancienne, Stoch

idol_bg
28.04.2009 20:52

maistorinho....Aми точно защото е важна комбинаториката,затова казвам че Шави и Иниеста са хората.Че иначе кой ще я прави тази комбинаторика....Пуйол,Валдес и Пике ли...?Ако Барса загуби халфовата линия,не мисля че Анри и Меси...ще могат да направят нещо,това е....

fena_man_utd
28.04.2009 20:38

Според мен,Барса прекалено много ги възхваляват, вярно този сезон играят много красив футбол и атрактивен,но има едно но,както се казва и това е ЧЕЛСИ който мисля,че ще им отмъкне един ''Х'' и то 1-1 и ще се види Барса,че не са чак толкова добри.

maistorinho
28.04.2009 20:37

Ако играта зависи от Шави и Иниеста ,горко им на Барса...забревете мотори,карбуратори, двигатели,барометри и т.н. това е колективна игра...ако тръгне Меси да играе сам до никъде няма да се стигне,важна е комбинаториката и тук-таме някоя блестяща индивидуална изява,каквито безспорно има Меси,и всичко се получава.Вече яко някой от тима не играе,както трябва ,дори и сам сасипва играта на целия отбор.Тази вечер не мисля,че ще се стигне до чак толкова впечетляващ мач,дори очаквам 0-во равяенство...лично съм фен на Челси ,но реално погледнато Барса играят много силно и всичко е възможно.

eXpLos1oN
28.04.2009 20:36

Просто Чесли не са свикнали на такъв футбол в Англия. В Барса винаги играят разнообразен футбол. Не се знае какво ще направят. Дали ще направят 4-5 паса и ще разоръжат защитата на Челси? Дали до това ще се стигне с един перфектен пас от 50-60 метра? Или пък Меси ще преодолее 2-3 защитника и сам ще си вкара гола? Просто Хидинк, няма да знае от какво точно да се пази. Единственият начин да спрат Барса е да прилагат нон-стоп натиск там където е топката и така да я печелят. Но не вярвам да издържат на пасовото темпо на Блаугранас, така че ще им бъде доста, доста трудно!

Nikolai_sam
28.04.2009 20:28

Абе,сигурен съм,че и двете страни са съхрянавали сили,а и ти сега не можеш да говориш за един отбор само като сравняваш един мач.Кой направи атаката,кой такова,кой онова,а Меси само я пипна.....Ами ДА Меси заедно с Ето'о са барометъри на Барса.

idol_bg
28.04.2009 20:23

Какъв Меси,какви 5 лева бе хора...Вие чувате ли се.Добре че Хидинк не мисли като вас...че иначе ..горките Челси.Никой не отрича таланта на Лео,обаче много се заблуждавате,ако мислите че той е барометъра в Барса.Шави и Иниеста са хората от които зависи играта на каталунците.Ако довечера Есиен,Балак и Лампард се справят с тях мисля че Барса ги чакат тежки моменти.И съответно ако не се справят....сините не ги чака нищо добро.Ако сте гледали внимателно мача Валенсия-Барса...(понеже Lud1a цитира 1-я гол) щяхте да видите кой направи и изработи гола.Меси просто завърши акцията.И да питам Lud1a....пич какво значи...."мисля, че Челси ще им вкара гол, който може да се окаже РЕАЛЕН"..... *lol*

Nikolai_sam
28.04.2009 20:22

Като цяло аз си харесвам Барса,но и Челси имат шанс...Това е истината *sad*

angel_hi
28.04.2009 20:21

Нямам търпение да започне този мач финал на финалите трябваше да е ще е страхотен нека по-добрия победи и да има интрига и във втория мач да не е 3:0 4:1

2:1 да е

bacardy_breezer
28.04.2009 20:03

Искрено се надявам да покажат истински футбол и да играят нападателно....Ще е радост за очите ни ,ако наблюдаваме мач , каквито бяха срещите Челси - Пуул и Пуул - Арсенал .Дано да не се затворят в защита само .... *sick*

Veso_Boxing
28.04.2009 19:58

еее ти така викаш но аз все още помня Челси как паднаха от барса преди 3 години маи беше не си спомням много добре но тогаз сякаш беше не че искам да се повтори аз съм заклет Челсар и такъв ще си остана да но Челси да победят ще се радвам така както никога до сега *wink*

Lud1a
28.04.2009 19:58

Не подценявай чак толкова Барса. Да испанските отбори играят трудно с/у английски, но те са на Камп Ноу и освен това хората на Гуардиола сега в момента могат да победят всеки отбор в Европа ако поискат. Гуардиола обаче има нищожен опит като треньор в Европейските клубни турнири и за това мисля, че Челси ще им вкара гол, който може да се окаже реален. А Барселона има определено най-силно играещия отбор в момента. Те правят какво ти си искат със топката доказателство за това е 1вият гол, който вкараха на Валенсия просто не са нормални тия хора!

LizardA
28.04.2009 19:51

РЕАЛНО Погледнато в състава на Барса блести името на Меси ЕДИНСТВЕНО...а хората са казали, че един играч отбор не прави...още мисля и достигам единствено до извода, че испански отбори не могат да играят срещу английски... *thinking*

Lud1a
28.04.2009 19:51

Момчета гледайте реално. Барса се отпусна срещу Валенсия за да се запази за този мач, тъй като каталунците имаха добра преднина пред Реал, която малко се стопи, но това тях не ги вълнува. Барса през миналата седмица мислеше само и единствено за мача с Челси и този мач дойде. Челси от друга страна са отбор, който след отрстраняването на Ливърпул за 2ра поредна година е решен на всичко за да стигне до финала. Според мен и двата отбора ще вкарат гол в този мач също така може да се играе над 2.5 гола в мача. Крайният изход на мача ще бъде успех за Барса, но дали Челси ще вземе своето на Камп Ноу ще разберем довечера. Мисля че мачът ще бъде като резултат 2:1. Барселона няма да запази чиста мрежата си, тъй като ще мислят предмино за нападението а от мачовете в предните 2 седмици се видя, че те мислят именно прекалено много за играта в атака и Валенсия наказа грешките им в защита. Челси е доста по-голям отбор от Валенсия в момента следователно евентуални грешки на Барса няма да бъдат опростявани!

NAZARETH
28.04.2009 19:40

Иниеста + Анри + Меси + Ето'о = 3 гола разлика в полза на Барса

david_villa_97
28.04.2009 19:32

Апсолютно същият състав какъвто беше и с валенсия-барселона.Дано Челси да ги спукат! *devil* *angry*

iksvel
28.04.2009 19:16

Далеч не са и след два часа и половина ще си проличи. *wink*