Зенит - Малага, загубен

16:04
Зенит - Малага, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 13 познати от общо 19 мача - 68.4% успеваемост

► Залог на деня за 21.11.2012 г.



Това смело може да се каже, че е мачът на сезона за Зенит. Тимът е задължен да спечели, за да запази шансове за продължаване на международните си изяви и през следващата година. За руският тим при сериозните инвестиции в селекция, които бяха направени ,няма да бъде без значение, дори едно евентуално попадане в Лига Европа. При победа тук на Зенит е твърде вероятно да се стигне и до решителна среща с Милан в Италия за продължаване в следващата фаза на ШЛ. А наличието на италианския специалист Лучано Спалети начело на руския тим дава добри предпоставки за надиграване с Милан и битка до последния момент за едно от първите две места в крайното класиране на таблицата. Освен това е добре известно моментното състояние на миланския тим. Всичко това са само вероятности, а да се осъществят те е нужна победа днес на почти класиралия се тим на Малага. Трябва да стане чудо, за да може испанците да отпаднат. По това време на годината метеорологичните условия също ще са в подкрепа на домакините, а наличието на още една домакинска среща за Малага в запас и то срещу Андерлехт ще накара гостите да играят доста спокойно, а едно поражение няма да провали цялостната концепция на тим за прогрес в турнира.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.75

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mmartoo
21.11.2012 20:55

И отново сотирката за мааааааааааалко да познае *lol**lol**lol*

kozel4e
21.11.2012 20:31

аз съм си шибнал двойче на полувремето *smile* доволно, квото ще да става нататък

meriva1918
21.11.2012 19:24

Да си бяха купили малко защита и вратар тея,че са отвратителни,всеки мач им вкарват по 2-3 гола!

zarko59
21.11.2012 18:30

динамо киев-псж-2; андерлехт-милан-2;

ilko_siti
21.11.2012 17:42

за мен този мач е наи твардия днес ,ама тва е футбол и нищо не е сигурно,но все пак 1ца*money**money**money*

HaeMHuK
21.11.2012 17:36

Цял ден гледам как навсякъде типстерите дават този мач като 1-ца защото малага се били класирали вече а защо да не минат през всички без загуба в групата като знам кой им е тренер ме съмнява ей така да оставят да паднат ще си се борят за победа най-логичната прогноза за този мач е гол/гол

john_doe
21.11.2012 16:57

Може да стане ама още се чудя дали да играя нещо.Вчера само Бате ме гръмнаха.