Лил надви БАТЕ като гост

22:00
Лил надви БАТЕ като гост
Лил победи като гост БАТЕ Борисов с 2:0 и с този резултат испанската Валенсия се класира за осминафиналите на Шампионската лига.

По-късно тази вечер Валенсия е домакин на Байерн Мюнхен. Валенсия и Байерн имат по 9 точки, а БАТЕ Борисов е с 6 точки. Валенсия има три точки аванс пред БАТЕ Борисов и има по-добър резултат в мачовете между двата отбора, с което си осигури място във фазата на директните елиминации на най-престижния европейски клубен турнир по футбол.

В 14-та минута Джибрил Сидибе се възползва от несъгласуваност в действията на защитата на домакините и от границите на наказателното поле изпрати топката в мрежата на Андрей Горбунов. Домакините се опитаха да вземат инициативата, но в 31-та минута след пробив по десния фланг на Лукас Дин и добро негово центриране Джани Бруно за втори път изпрати топката в мрежата на Андрей Горбунов.

През второто полувреме и двата отбора пропуснаха по няколко добри положения, а в 74-та минута авторът на първия гол Джибрил Сидибе получи втори жълт и съответно червен картон. Мачът на стадион "Динамо" в Минск се игра при доста гъста мъгла и това природно явление доста пречеше на запалянковците на стадиона, но не и на играчите, които явно виждаха добре терена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация