БАТЕ Борисов – Лил, загубен

14:54
БАТЕ Борисов – Лил, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 13 познати от общо 18 мача - 72.2% успеваемост

► Залог на деня за 20.11.2012 г.



Много примамлива ставка за развръзка с поне три гола в среща между тимове в подобно състояние. Лил пристигна за това гостуване с голяма част от резервните си играчи, а и самият треньор на френския тим подсказа, че тази среща няма бъде приоритет за него и остави доста от основните играчи готови за игра да почиват във Франция. За БАТЕ Борисов ще липсват няколко основни играчи поради контузии, сред които е и голямата им звезда Хлеб. Шансовете на беларуския тим да продължи напред са само теоретични, макар и точките да показват друго. На всички е ясно, че Валенсия и Байерн трудно ще се отстъпят една от първите две позиции в таблицата. Още повече, че в последния кръг БАТЕ е гост на Байерн в Германия. Въпреки всичко във футбола сме били свидетели на какви ли не чудеса, така че домакините са длъжни да използват шанса си до край. И двата тима ще бъдат преди всичко психологически освободени, защото много трудно може да се стигне до разместване в групата, освен Валенсия да се окаже победител, а Байерн втори. Това няма значение за БАТЕ Борисов и Лил, защото трудното техните позиции сега в таблицата ще бъдат различни от тези в крайното класиране на груповата фаза. Домакините ще търсят гола и победата, а играчите на гостите, които по-рядко взимат участие в официалните срещи на отбора, ще се опитат да впечатлят треньора с изявите си. Това няма как да не доведе и до попадения. Разликата в нивото на ставката за домакинска победа и в това за поне три гола в мача не е голяма, а надеждността на предложената от мен опция изглежда доста по-голяма.

► Прогноза: Над 2.5 гола, коефициент - 1.74

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
20.11.2012 22:42

хахаха това трябваше да се види. луиз адриано изравни за шахтьор след върната към вратаря топка от "феърплей". ония съвсем нормално наскачаха и явно стигнаха договорка - да им пуснат за 2:1. да ама не. половиния отбор на шахтьор пусна играча от центъра и на 20тия метър някой го спря. така и не им пуснаха доброволно гол. докато съдбата не си каза думата. много добър гол за 2:1. сега шахтьор са ядосани и очаквам второто да дискуват терена.

meriva1918
20.11.2012 21:37

Бате силата им е на контри и яка защита,но да тръгнат да се надиграват с някой е друг въпрос,а и без Хлеб да не говорим!

john_doe
20.11.2012 19:39

Охоооо 0 - 2,биха ги във Франция а сега не откъсват.Е,как да спечели човек.

john_doe
20.11.2012 21:20

Мани,мани.

fearcho
20.11.2012 21:01

Нали и аз мислех да ги играя,но ме домързя да ида до еврофутбол *smile*

john_doe
20.11.2012 16:54

Аз си пуснах БАТЕ,Юве и Галатасарай 1 - ци.Успех на всички *money*.

valdes021
20.11.2012 15:33

според мен мача е чиста единица Бате Борисов ще победят*beer**beer*