Витоша и Марек с 6-голов трилър

11:15
Витоша и Марек с 6-голов трилър
Витоша Бистрица запази шансовете си за спечелване на първото място в Югозападна В група, след зрелищно 3:3 като гост на Марек.

През първото полувреме превъзходство имаха гостите от София, но и на два пъти гредите ги спасиха, след удари на Шмедин. През втората част станаха и 6-те попадения в срещата, като Светослав Георгиев откри с глава от домакините. Две минути по-късно бившите футболисти на ЦСКА Светослав Петров и Никола Асенов след красива комбинация и завършващ удар на втория изравниха резултата. Домакините имаха шанса да победят с 2 гола след попадение на Борислав Николов, който прехвърли вратаря Симеонов, и попадение на Янчев.

В края на срещата отборът на премиера Бойко Борисов успя да стигне до изравнителни голове, реализирани от Василев с глава, след центриране на Брестовички, и далечен отмерен удар на дебютанта в срещата Ковачев, който е юноша на тигрите и е роден 1994 година.

Така дупнишкият клуб и тимът на Бойко Борисов оставиха интригата за първото място жива, а от равенството им по най-добрия начин се възползва Сливнишки герой. Тимът от Сливница победи с 1:0 като гост Струмска слава Радомир и вече е само на три точки зад Марек. В следващия кръг Сливнишки герой приема Марек в директна битка за мястото на есенен шампион на Югозападната В група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bultras1995
19.11.2012 13:13

искам да видя Марек при най добрите където безспорно му е мястото *smile*

marteto87
19.11.2012 13:06

Никога няма да върнат публиката с тея приятелски уговорки направо такъв театар нямаше представете си даже тоя каде съобщава резултата на стадиона ни Молеше да не обиждаме техния отбор маико мила бяхме 500 човека вече и толко няма да видят