\"Голямото сърце\" на Мартин Лаурсен липсва на Вила

16:08
\"Голямото сърце\" на Мартин Лаурсен липсва на Вила
Мениджърът на английския Астън Вила Мартин О\'Нийл заяви, че на тима липсва "голямото сърце на Мартин Лаурсен", след като шансовете на бирмингамци за участие в Шампионската лига бяха намалени почти на нула през последните седмици.

Капитанът на Вила Лаурсен най-вероятно ще обяви тези дни, че слага край на футболната си кариера, след като датския национал има тежка травма в коляното.

О\'Нийл заяви за 31-годишния си капитан: "Мартин ни липсва много! Ние спечелихме мачове без него този сезон, но гледайки общия план, неговата липса е голям минус за нас. Вила получи 26 гола за 12 мача, но получи само три в предишните осем мача, когато Мартин игра. Общата картина е, че Мартин ни липсва. На нас ни липсва неговото присъствие, неговата способност да бележи голове. Аз мога да кажа, че той е смел като лъв и има голямо сърце. Иронията е в това, че той нямаше проблеми с другото коляно, което му създаваше неприятности през последните няколко години. Той се грижеше добре за себе си, но след мача с Уест Хям през декември, ако ми бяхте казали, че той ще играе още само един мач за нас, аз щях да съм доста изненадан."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация