Домусчиев: От Левски играха много грубо срещу нас

19:40
Домусчиев: От Левски играха много грубо срещу нас
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се надява с победата над Левски отборът да излезе от кризата, в която бе изпаднал през изминалия месец.

"Да се надяваме, че с тази победа ще излезем от кризата. Имаше игрова криза, не ми се влиза в подробности, нещата са комплексни, но всеки голям клуб трябва да намира изход от кризата. Няма отбор, който непрекъснато побеждава. Всеки има възход и моменти на спад. Да се надявам, че момчетата ще играят все така мотивирано и ще завършат полусезона на първо място", коментира Кирил Домусчиев.

"Срещу нас се игра много грубо и това беше част от тактиката на Левски. Ние опитахме да играем футбол. Ще има премии за играчите, ако завършим добре есенния дял и отстраним ЦСКА за купата на страната. Сега не ми се говори за селекция. През зимата ще преценим дали имаме нужда от нови играчи. Естествено, че при добра оферта може да продадем някой наш футболист", каза още Домусчиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_4_life
18.11.2012 20:24

То това не е балет г-н Домусчиев не правете ЦСКАрски работи

night_wolf1984
19.11.2012 10:32

*lol**lol**lol*

Notlike
19.11.2012 00:08

Интересно е да го чуеш от фенове на Левски, при все, че нареждат другите отбори как били селски и прочие, а самите те играят като чобани...