Басинас: Без големи очаквания

09:21
Басинас: Без големи очаквания
Капитанът на Гърция Ангелос Басинас се опасява, че големите очаквания от страна на техните сънародници могат да попречат на отбора да се представи на нужното ниво в стремежа си да защити титлата, която спечели преди 4 години.

На Евро 2004 Гърция победи Франция, Чехия и Португалия, за да се появи победоносно в Лисабон, подвиг, който малцина биха си помислили за възможен преди старта на състезанието.

Въпреки че Италия, Холандия, Испания, Франция и Германия са смятани за фаворити, футболистите от южната ни съседка се надяват и този път да ги оставят без трофей.

Докато голмайсторът за своя отбор от последното европейско първенство, Ангелос Харистеас е оптимист, че  Гърция може още веднъж да впечатли, Васинас усеща, че елементът на изненадата е бил ключов фактор преди 4 години и това е била сила, която не могат да използват тази година.

"Това е различно и много по-трудно състезание за нас."

"Начинът, по който мислим за нашите съперници определено се промени след 2004 година."

"Преди никой не можеше да си представи, че толкова малка страна може да стигне толкова далеч в състезанието, но сега хората очакват много повече."

"Много млади играчи се присъединиха към отбора, но нашата цел остава същата, да спечелим всеки мач и всяко предизвикателство по пътя към трофея."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация