Согндал – Бран, спечелен

13:03
Согндал – Бран, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 12 познати от общо 17 мача - 70.6% успеваемост

► Залог на деня за 18.11.2012 г.



Мач, който категорично отговаря на определението залог на деня. Ако домакините спечелят днешната среща, то те на 100% ще останат на 14-то място в крайното класиране, което ще означава участие в плейаути за оставане в елита. Ако обаче конкурента Санднес не спечели гостуването си на Алесунд, то победата на Согндал тук ще означава, че без никакви уговорки Согндал остава отново в елита и следващия сезон. Бран е един от най-слабите гости в цялото първенство, а и тимът изглежда е във ваканционно настроение, след като загуби последните си 3 мача от първенството, от които два домакински. За Бран сезона е провален и приключен, след като тимът няма да се класира на позиция, която да му осигурява международно участие през следващия сезон, а се провали и в опитите си за спечелване на евро квотата, посредством турнира за Купата на Норвегия. Освен това в исторически план Бран е загубил и трите си последни визити на този опонент. Последното домакинско поражение на Согндал беше през месец август и то срещу Розенборг. Три точки днес за домакините осмислят целия им сезон.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.78

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
18.11.2012 20:48

2:0...Браво за прогнозата!Момчета хвърляйте по едно око на Севия-Бетис.Може да изкочи нещо интересно.Бети има навика да бие най-силните и да пада от най-слабите и много често високите ставки за Бетис излизат.Аз лично ще дебна двойката в мача.