Динамо Москва иска служебна победа над Зенит

09:57
Динамо Москва иска служебна победа над Зенит
Динамо Москва поиска служебна победа над шампиона на Русия Зенит. Причината за това е хвърлената от феновете на отбора от Санкт Петербург бомбичка по вратаря на московчани Антон Шунин. Заради инцидента мачът беше прекратен в 37-ата минута при 1:0 за домакините, а стражът е в болница с проблеми със слуха и зрението.

"Официалната позиция на ръководството на Динамо е следната: Ако руската футболна общественост иска да се бори с подобни безобразия по стадионите, трябва да действа максимално жестоко", каза директорът по връзки с обществеността на Динамо Константин Въйборов.

"Какво трябва да се прави в такива ситуации решава Контролно-дисциплинарната комисия. А що се отнася до резултата от днешния мач (б.пр. - 1:0 за столичани), то да, позицията на Динамо е такава, че Зенит трябва да получи техническа загуба. Тук става дума за живота и здравето на футболистите. Ако сега този случай бъде опростен и се стигне до преиграване на мача без зрители, то нарушителите ще останат безнаказани. Неконтролируемите ситуации ще продължат."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LMessi_Barca
18.11.2012 16:06

Напълно подкрепям Динамо!!! Това са безобразия!!! Да застрашиш живота на един човек, който просто си върши работата не е нормално!!! Трябва да дадат служебна победа за Динамо Москва и да изгонят Зенит от Руската първа лига или поне да ги глобят с 50-100 млн!!!