Ако паднем от ЦСКА ще ме боли много повече

14:24
Ако паднем от ЦСКА ще ме боли много повече
Нападателят на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че евентуална загуба от ЦСКА във Вечното дерби ще боли повече от физическата болка, която претърпя след счупването на скулата му.

"Мачът с ЦСКА е изключително важен, ако паднем болката ще е по-голяма от физическа. Може би ще съм готов за мача със Сливен в неделя. В четвъртък заминавам заедно с Даниел Боримиров за Германия, за да бъде направена маската, с която ще играя. Няма нищо интересно в тази контузия, случват се такива неща. Смятам, че вниманието трябва да бъде обърнато към футболистите, не към контузиите. От утре или други ден започвам тренировки", каза Гонзо.

"При всички положения ще играя с ЦСКА, дори и маската да не ми е удобна. Имал съм доста контузии в кариерата си. Играя футбол от 16 годишен и няма как да се избегнат травмите. В момента малко ми се вие свят, заради упойката, но до ден два това усещане ще изчезне. Надявам се до три-четири дни съвсем да отшуми. Още щом получих удара, разбрах, че съм си счупил скулата, болката не се появи веднага, а едва след като влязох под душовете. Не съжалявам, че играх с Беласица Петрич, такива контузии могат да се получат и на тренировка, така е било писано", коментира нападателят.

Голмайсторът на "сините" добави, че не се интересува толкова от индивидуалните призове, а за него е по-важно представянето на отбора.

"След толкова години индивидуалните призове, като "Голмайстор на сезона", вече не са толкова важни за мен. По-голямо удоволствие за мен би било, ако спечелим титлата и Купата. Смятам, че ако победим ЦСКА имаме реални шансове за това, след дербито програмата ни е далеч по-лека, а "червените" влизат в двубои, от които надали ще вземат пълен актив от точки. Докато пътувах от Благоевград до София слушах по радиото мача, радват ме четирите гола, които отбеляза Георги Христов, ако той започне да играе така, както искаме от него конкуренцията ще се повиши и Левски ще върви напред", допълни Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
05.05.2009 15:01

Чорбари, чорбари, само това ви е в главата, юроди! Просто не виждам как една част от вас си търсят само причина да казват "прасета, чорба" и други неща. Кажете нещо СМИСЛЕНО. Спрете да говорите и за Бербатов, той е осъвършенстван в Германия, а не тук, не може феновете на ЦСКА да го хвалят, но не и говедарците да му викат Барби, защото те такъв таран са нямали, а биха искали да имат. Това, че на английската картинка нашият е бавничък, не значи, че на българския терен няма да си е жив Асафа Пауъл или Юсейн Болт... къде сте ми тръгнали да сравнявате скоростта на играчи от Премиършип с това на "А" Група.. просто това си е жив хаос.. ако нещо не се случи извън плана, то резултатът ще е 1:1 !

kopi__i
28.04.2009 19:20

гонзо ще забие 16 нож в прасетата *joking*

blag0_pz
28.04.2009 17:24

Гонзо е бита карта вече, няма кво толкова да ми го хвалите..И заради такива като него пак ще падате *devil*

Saso
28.04.2009 16:29

Всеки път като пишат да Гонзо мъ слагат извънземни снимки. *joking* *smile* *evil*

UltraBlueHool
28.04.2009 15:41

няма как просто чорбарите да не пишат в темите на Левски когато Гонзо дава интервю.Все пак тои е кошмарът на армейците с 16 гола от които 15 пъти са плакали както Димитър Барби който тей не вкара гол на Левски.

Docker
28.04.2009 15:39

Лъжеш-просто нямаш толкова акъл,че да се уверяваш.Видех те тебе-коефициента на интелигентност ти е колкото стайна температура.

fawlty_towers
28.04.2009 15:30

Docker, с всеки твой коментар все повече и повече се уверявам, че си пълен малоумник....аман от такива като тебе *sick*

Docker
28.04.2009 15:08

И кой точно ще му ги счупи? Гейчетата за които говориш главата не можаха през годините да му счупят,камо ли краката. Най-много да му счупят к*ра *joking*

LFC_T9_G8
28.04.2009 14:59

за кво ли излезе от Пирогов ти ами .. стой си там , защото ще ти потрошат краката *joking*