Берлускони: Милан ще се върне на върха

18:06
Берлускони: Милан ще се върне на върха
Собственикът на Милан Сивлио Берлускони посети за първи път от повече от година тренировка на отбора на базата "Миланело".

Целта на визитата на Берлускони беше да мотивира допълнително футболистите след колебливото начало на сезона. Италианският вицешампион изостава на 13-о място в калчото със само 4 победи в 12 изиграни мача и на цели 17 точки зад лидера и защитаващ титлата си Ювентус.

Берлускони пристигна с личния си хеликоптер на тренировъчната база и изнесе 10-минутна реч пред играчите. На тръгване бившият премиер на Италия заяви, че застава твърдо зад старши треньора на отбора Масимилиано Алегри.

"След като Алегри е тук, това означава, че той има пълното ми доверие", коментира Берлускони. "Искам да успокоя нашите фенове и да им кажа, че ние отново ще се върнем на върха", заяви още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_na_juventus
16.11.2012 19:30

На второто място могат да се върнат ама на върха там само Ювентус могат да бъдат!!! *wink*

myzrael
18.11.2012 14:51

винаги сте били на второ място, палячо...даже понякога и на трето - след Интер...благодарете се на боклука Берлускони, че ви купи толкова титли иначе щяхте да сте вечно трети - но то и сега не е късно *smile*

Rossonero92
17.11.2012 12:20

Нещо си се заблудил *wink* Мястото на МИЛАН е на върха , а на юфентус - Серия Б !