Вия: Можем да изминем целия път

10:37
Вия: Можем да изминем целия път
Давид Вия вярва, че испанският отбор може да достигне до финала на Европейското първенство, но първo иска да започне с победа в срещата срещу отбора на Русия.

Нападателят на Валенсия отказа да говори относно евентуален негов трансфер и напускане на "прилепите" като поясни, че се е концентрирал изцяло върху представянето си в Австрия и Швейцария с националната гарнитура.

След един разочароващ сезон на "Местая" Вия вярва, че може да достигне своята най-добра форма и е убеден, че Испания ще се представи много добре на първенството.

"Уверен съм, че можем да достигнем до финала и да се представим добре. Заедно сме като отбор от много години и мисля, че тимът е напълно обединен."

"Трябва да си уверен на такова голямо първенство и това може да допринесе за отбелязването на повече голове. Завърших сезона добре и се надявам това да продължи и при участието ми за моята страна."

"Изключително важно е да успеем да победим Русия, тъй като има само три мача в групата и спечелването на първия от тях дава голямо предимство."

"В първата половина от сезона претърпях няколко контузии, но сега се чувствам много по-добре в сравнение с последните няколко сезона, в които играех по около 55 мача. Мисля, че никога не съм бил в по-добра форма както сега."

Вия отговори на нападките към защитата на испанския отбор в последните два приятелски мача с отборите на Перу и САЩ: "Мисля, че критиките за защитата на отбора не бяха основателни. В този ред на мисли ми харесва това, което каза Фернандо Торес, когато обясни, че ние губим и печелим заедно."

"Ако допуснем гол, то ще е защото играчите в предна позиция не са се върнали назад и не са поели част от натиска върху защитниците. Карлес Пуйол и Карлос Марчена са великолепни играчи с много опит."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация