К'лаутерн – Енерги, спечелен

17:05
К'лаутерн – Енерги, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 11 познати от общо 15 мача - 73.3% успеваемост

► Залог на деня за 16.11.2012 г.



Домакините продължават да бъдат един от двата тима във Втора Бундеслига, които до момента нямат поражение заедно с лидера Айнтрахт Брауншвайг. Лаутерите са един от най-добите тимове в тази дивизия и изглежда дойде времето да започнат да печелят по-често срещите си, за да се утвърдят на едно от първите две места в таблицата осигуряващи директна промоция. Днес Кайзерслаутерн посреща един от най-удобните си опоненти от цялостна историческа гледна точка. Статистиката сочи, че домакините си изиграли 10 срещу този съперник, в които за записали 9 победи. Още по-силно впечатление прави фактът, че 9-те победи са поредни, като началото на серията е дадено през 2001 година и продължава до днес без значение в какви надпревари са били противници тези отбори. Двата тима са съседи в таблицата и наглед имат изравнени възможности, но поглед в детайлите показва, че това далеч не е така. Енерги Котбус е силен домакин, а гостуванията му до тук бяха все на тимове без конкретни амбиции, което направи така, че гостуващият тим да допусне само едно поражение. Още в първото си гостуване през сезона на един от тимовете, стоящи по-нагоре в таблицата - Инголщат, Енерги беше на прага да загуби, но два гола в самия край на мача го спасиха от поражение. Днес съперник ще му бъде една от възможно най-добрите селекции, срещу които може да се изправи този сезон и вероятно няма да има шансове за отбора от Котбус. Представянето до момента на Енергия може да се определени като изненадващо добро, особено във визитите, но едно поражение днес няма да бъде нелогични и вероятно дори планувано. При наличието на тимове с толкова голяма история и традиции в тази дивизия едва ли Енерги ще успее да издържи на темпото им и да изпревари някой от тях в битката за заветната тройка. Сезонът започва да се преполовява и предимството на някои от тимовете ще започне да става все по-осезаемо. По всичко изглежда, че Кайзерслаутерн посреща любим съперник и е дошло времето да покаже по-решителни действия.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.73

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
16.11.2012 23:43

Браво, много полезна информация, благодаря. Взех го с малко, 5евро, но това са, както се казва, пари от нищото, затова са особено ценни. Благодаря още веднъж.
23:37 2012-11-16
23:27 Срещи - 16 ноември Tranmere v MK Dons / Коефициент / MK Dons
ЗА 7,40 5,00 Печалба 32,00

devic
16.11.2012 22:14

слагайте 2ката на мк донс на лайв. ония не могат да минат центъра

dominator20
16.11.2012 21:55

Сотиров ги разбива вече всичко е WINNNNNNN браво Сотиров продължавай все така Успех

sami
16.11.2012 21:33

Чудесно попадение на Сотиров, железни аргументи и резулата е на лице!

putopalo
16.11.2012 18:15

Този мач ще го следя на живо с голям интерес,върти ми се едно Х2 в главата,но ще изчакам началото на мача и тогава ще реша.Друг интересен двубой за мен е Транмиър-МК Донс(обичайните заподозрени),ставката за домакините ми се стори доста завишена и не знам защо.

RedArmyUnited
16.11.2012 18:12

Труден мач за прогнозиране на знак имайки предвид, че 2-та отбора са на 3 и 4 място с по-равен брой точки... Лично аз бих заложил на Х . Струва си да се пробва коефицента е доста по-голям.