Касано нападна Конте: Щом той ми говори за морал, значи нещо не е наред

19:40
Касано нападна Конте: Щом той ми говори за морал, значи нещо не е наред
Нападателят на Интер Антонио Касано за пореден път влезе под светлината на прожекторите, като повод за това бе негово остро изказване по адрес на треньора на Ювентус Антонио Конте.

Както е известно, преди две седмици Касано се подигра с Юве, отбелязвайки, че е отказал три оферти от тях, защото в този клуб играели само "малки войници".

По време на онлайн комуникация с тифози на бианконерите Антонио Конте бе запитан какво мисли за думите на Касано, като специалистът отвърна:

Ювентус предпочитаме да залагаме на футболисти, които са преди всичко професионалисти. Поради това оставяме другите клубове да прибират дърдорковците."

"Щом Конте ми говори за морал, значи нещо не е наред. Все пак не аз съм този, който е наказан за уреждане на мачове", избухна Касано, цитиран от "Спорт Медиасет".

"Когато говорих за малки войници, исках да кажа, че в Юве са прекалено големи професионалисти. Не исках да ги обидя", допълва нападателят, който не крие, че от малък е заклет тифозо на Интер.

Касано също така бе вербално атакуван и от защитника на Юве Леонардо Бонучи, който написа в социалната мрежа "Туитър":

"По-добре малък войник, отколкото мързелив талант."

"Лео е добро момче. Той много обича националния отбор. Прав е, че на мен ми е трудно да тичам здраво и да пресирам през всичките 90 минути на един мач. Приемам коментара на Бонучи, защото това е на чисто футболна тема", каза още Антонио Касано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

papaz4eto
16.11.2012 18:32

това коп.ле е неблагодарно на живота,не стига че първо се върна на белия свят,не стига че се върна и във футбола ами и сега плюе.трябваше да умре тва неблагодарно пъпчиво копеле защото съм сигурен че даже и конте и цяла футболна италия се е молила за него а той плюе,затва трябва да умре и тоя пък болния интерист за какви футболни аргументи ми говори с тея неговите смешни 80 гола.само на пирло и дел пиеро от фалове са им повече и като сложиш и тоти и за тоя пъпчив мухъл аргументите липсват

ForzaJuve29
16.11.2012 14:55

Касоно много му знае устата.Но всички знаят кой клуб прави скандалите в Италия и кой единствено има полза от тях.Земан и той много говори ама изяде пердаха.А Конте не е наказан за уговоаряне на мачове,а уж бил знаел,че мача е наговорен и не казал и когато в съда отиде целият отбор на Сиена да го защити(23 човека) миризливката която си променя версиите 3-4 пъти за да плюе по Конте изръси най-голямата глупост,че даже и съда му повярва.Той останал сам с Конте и пък другите 23 отишли да пикаят по едно и също време за тва не били разбрали!

ryangiggs1000
15.11.2012 22:08

Ами ти бе Касано,къде имаш три трофея на кръст и си се издънил общо взето навсякъде където си играл,какви футболни аргументи имаш?

marteto87
16.11.2012 10:33

Е Касана ако няма чисто футболни аргоменти то кой има Бонучи ли

Neill_88
15.11.2012 21:40

Ами, че Конте не е наказан за уреждане на мачове, ама явно в сценария му такова пише.

Deco_Sneijder
15.11.2012 21:24

Ти ко искаш да кажеш,че нямаш морал ли?За мен си циганин значи *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol*

fen_na_juventus
15.11.2012 20:37

Много ти знае устата гаден долен използвач!!! *thumb_down*