Роджърс: Суарес в Сити? Никакъв шанс!

18:47
Роджърс: Суарес в Сити? Никакъв шанс!
Луис Суарес няма да ходи никъде, въпреки информациите за трансфер в Манчестър Сити, отсече наставникът на Ливърпул Брендън Роджърс.

В английската преса днес се появиха спекулации, че Сити обмислят да дадат 40 милиона паунда за уругваеца през януари. "Няма война с наддаване. Той остава тук. Ако загубим Луис, оставаме без нападатели. Не мисля, че можем да си позволим да загубим някого", сподели Роджърс.

"Луис определено не е някой, който ще искаме да продадем. Той е брилянтен играч, с който да се работи и ние искаме да добавим нови хора към този състав, а не да вадим футболисти от него. Особено играч от световна класа. Продължаваме да работим и сме концентрирани върху целите си. Луис вече показа отдадеността си към клуба през лятото, подписвайки нов контракт. Виждате, че в момента той е в подем с футбола тук в Ливърпул. Вкарва голове и работи добре. Много щастлив е тук", добави наставникът на мърсисайдци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skivur
15.11.2012 21:52

Незнам,чувствам Суарез като новата легенда на Пуул.Даже незнам какво ще правим без него,дори чувствам,че Торес го е нямал и Суарез е новият Джерард.Просто велик играч,въпреки нелепите глупости които прави,но това го прави истенски играч на ЛИВЪРПУЛ.

mincho97
15.11.2012 20:11

Тия Сити са ми по-противен отбор и от Барселона.....

cecko_bg
15.11.2012 19:36

Манчини не знае какво иска . Добре сега той закаво купи Синклеър за какво купи Родуел ? За да им провали кариерите ?