Яя поиска среща с брат си Коло в Рим

12:07
Яя поиска среща с брат си Коло в Рим
Дефанзивният халф на Барселона Яя Туре сподели пред британското издание "Сън", че се надява да се срещне с брат си Коло на финала в Шампионската лига в Рим.

Това желание на халфа на "блаугранас" изглежда напълно реално, ако неговият тим отстрани Челси, а Арсенал се справи с Манчестър Юнайтед.

"С Коло наскоро говорихме за особеностите в играта на Челси. Брат ми много иска ние да се справим със "сините" и да двамата да се срещнем на финала в Рим", поделя Яя.

"Подобно постижение би било страхотно за мен, просто една сбъдната мечта, но в момента не сме постигнали още нищо и затова е нужна абсолютна концентрация преди мача тази вечер", допълни по-младият от братята Туре.

"Меси и Анри са чудовища, почти е невъзможно да бъдат спрени, от която и да е защита, така че съм уверен в нашите сили да спечелим предстоящия двубой", завърши Яя Туре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BaD_UsEr_
28.04.2009 18:54

Добре ще баде,ако се получи така ...Надявам се да стане реалност двата любими отбора на финал брилянтно...Ама се пак да не забравям и Ман. Юнайтет и Челси трудно ще баде но се надявам и двата отбара да се справят и да повторят финала *beer*