Спрете Дидие Дрогба и ще спрете Челси

11:49
Спрете Дидие Дрогба и ще спрете Челси
Испанският защитник на Барселона Херард Пике смята, че мъдрият урок на сър Алекс Фъргюсън ще бъде ключът към домакинската победа на "Камп Ноу" тази вечер - "Спрете Дидие Дрогба и ще спрете Челси!".

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед за първи път призна, че никога не се е срещал с футболистът от Кот д\'Ивоар през кариерата си.

"Никога не съм играл срещу Дрогба, но си спомням записите, които съм гледал със сър Алекс. Всеки път, когато играехме срещу Челси Фъргюсън наблягаше на това колко е важно да внимаваме за Дрогба. Той е един от най-сложните нападатели в света. Много е силен, знае как да борави с топката и може да обърне всяка една ситуация. Той е бърз, силен и стреля отлично. Играл съм срещу големи играчи и съм уверен в способностите си", коментира Пике.

Испанецът, който се присъедини към Барселона миналото лято още разкри, че е получил окуражителни смс-и от трима свои бивши съотборници в Манчестър Юнайтед.

"Получих съобщения от Карлос Тевес, Рио Фърдинанд и Уейн Рууни. Казахме си, че ще се срещнем отново в Рим. Да играя срещу Манчестър Юнайтед на финала ще е просто велико", допълни още Пике.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kockarafcb
28.04.2009 17:23

Успех на наи сърцатия отбор БАРСЕЛОНА... GO GO BARCA...

Dido_Man_U
28.04.2009 17:16

Е само Дрогба не е той добър играч в Челси . Но пък той е главната заплаха за Барса *wink* *stop*

stoqn_maradona
28.04.2009 15:18

Ginekologa почти позна,само че са малко повечко от 10 *wink* апък Vasko спри с изцепките моля те...мача спечелен на 30 % без Дрогба и Лампард *sick* стабилизирай се бе момче...И само да ти кажа,че май ти е къса паметта,че Челси игра с Болтън (4:3) а не Блякбърн...2 напълно различни отбора ама ти е простено.Вече те преценихме на колко годинки си...САМ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА...

Vasko22
28.04.2009 13:51

И аз смятам така. Челси имаха един мач в който водеха с 4:0 след излизането на Дрогба и Лампард в 60 мин. докрая на мача резултата стана 4:3. Сами си правете сметката , като неиграеха с отбор от ранга на Барселона, а от ранга на Блякбърн. Според мен хванат ли Дрогба и Лампард мача им е спечелен на 30%.