Сеул – Улсан Хюндай, спечелен

11:42
Сеул – Улсан Хюндай, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 10 познати от общо 14 мача - 71.4% успеваемост

► Залог на деня за 15.11.2012 г.



Изборът на подходящо предложение за днешния ден се оказва истинско предизвикателство, но все пак една от много малкото срещи, която си заслужава усилията за подбор, е срещата от първенството на Южна Корея между ФК Сеул и Улсан Хюндай. На пръв поглед тук разликата във формата, но и в класата е очевидна. Домакините полагат всички необходими усилия, за да станат шампиони, а гостите изглежда са във ваканционно настроение, предвид че спечелиха Шампионската лига на Азия и с този техен триумф те постигнаха основната си цел за сезона. Улсан Хюндай спечели 1,5 милиона долара премия от Шампионската лига и сега изглежда, че тимът е отписал сезона в първенството, което е видно от представянето му. Гостуващият тим няма победа в последните си 7 мача, като няма шансове и за едно от първите три места. В последните си 6 мача Улсан записа и 4 поражения. Сеул спечели 14 от 18 възможни домакинства, като в миналия кръг тимът завърши 1:1 като домакин с третия в таблицата Сувон и днес Сеул ще бъде доста по-мотивиран от обичайното да се върне на победния път и да затвърди лидерството си. Само преди 5-6 кръга Сеул победи този съперник и то като гост, а сега определено се нуждае повече от трите точки. Ставката също при тези обстоятелства си заслужава.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan75
15.11.2012 17:52

Сотиров,какво става с теб и прогнозите ти този месец?!Пусни тото 6 от 49.