Подслушват футболисти

11:30
Подслушват футболисти
Прокуратурата ще разработва със специални разузнавателни средства и белязани банкноти президенти на футболни клубове и играчи, за които има съмнения, че са участвали в уговорени мачове. Новината разкри вчера пред "Труд" заместник главният прокурор Валери Първанов.

"Готови сме да разследваме нагласени срещи, но няма да правим от прокурорите зрители на мачовете", подчерта заместникът на Борис Велчев.

До момента от БФС са сезирали прокуратурата само веднъж - преди мача Светкавица - Волов Шумен, завършил 2:2.

"Имахме съмнения около този двубой - коментира вчера пред "Труд" шефът на Комисията по етика към БФС ген. Васил Василев. - Но явно след като хората са били предупредени, че могат да бъдат разкрити, мачът се игра..."

Бившият шеф на полицията настоял пред обвинител № 1 Борис Велчев прокуратурата да упражни правомощията за престъпления, свързани със спорта.

Вчера стана ясно, че ключът към регистрацията на БФС е в самото БФС. Преди месец президентът на Черноморец-София Ивайло Дражев атакува регистрацията на новото ръководство на БФС с 4 искови молби. Три от тях били отхвърлени от Софийския градски съд.

"За четвъртата чакаме становище от БФС дали Черноморец-София е негов член", коментира вчера пред "Труд" председателят на СГС Светлин Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
28.04.2009 23:53

По-добре мучене, отколкото турска реч, приглушена от грухтене и слонски рев.

DeviLLmaN
28.04.2009 19:05

АААА верно е интересно *joking* ама май даржи телефон в раката си

Hecepuo3eH
28.04.2009 18:28

Интересно! Защо ли Живко Миланов е на снимката???

leketoo
28.04.2009 13:59

Ми да ги мятат, кво ги гледат. Само проблема е, че като подслушват сбирщината от "ГЕЙАРЕНА" ще се чува ...........мучене!