Пенев: Равенството беше реалният резултат

20:04
Пенев: Равенството беше реалният резултат
Селекционерът на България Любослав Пенев сподели, че според него равният резултат е бил реален от контролата с Украйна.

"Това все пак бе важна контрола за мен, играха нови футболисти, които не бях викал досега. Убедих се както аз, така и играчите, че имаме върху какво да работим. Давам висока оценка на националния отбор за тази година. Това е нов отбор, с ново ядро основни футболисти, една много много висока оценка за тази изтекла година както в официалните мачове, така и в контролите", заяви Пенев.

"Бяхме слаби преди почивката, но през второто полувреме играхме по-добре. Мисля, че равенството беше реалният резултат", допълва специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
15.11.2012 13:49

Без Бербатов няма да стане. В защита и халфовата линия слабостите може да се прикрият с раздаване и отборна игра. В нападение липсата на класа и фантазия не може. И Мартин трябва да играе. Последните 4 мача имаме 2 гола вкарани, при 3 домакински мача. Накрая това ще се окаже фатално, за съжаление.

overdrive
14.11.2012 20:13

Смисъла на контролата беше да се изпробва различна стратегия и тактика, както и други играчи. Да се видят грешки на отбора които да не се допускат в следващи важни за отбора срещи.