Оман – Япония, загубен

12:13
Оман – Япония, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 10 познати от общо 13 мача - 76.9% успеваемост

► Залог на деня за 13.11.2012 г.



Това е една от малкото международни срещи днес, която няма приятелски характер и определено ще представлява интерес за хората решили и днес да опитат късмета си в прогнозирането. От момента, в който начело на домакините застана френския специалист Льо Гуен, тимът заигра изключително компактно, групирано и с основна задача във всяка среща преди всичко да не получи попадение. Това направи така, че от началото на този цикъл Оман записа само едно поражение, а допусна първия си гол едва в последното си домакинство на Йордания. И днес домакините ще наситят своята половина и ще се надяват чрез бързи и скоростни атаки да изненадат далеч по-именития си и опитен съперник. Футболистите на Оман ще се опитат да вкарат мача в русло подобно на това, което те предложиха тук в срещата си с другия фаворит в групата - Австралия. Япония след 4 изиграни срещи допусна едва един гол и то при визитата на силния тима на Австралия. Самураите няма да преследват днес победата на всяка цена, защото те са категоричен лидер с 10 точки от 4 мача, а при слабата форма демонстрирана от основния конкурент Австралия, изглежда няма да имат проблем с класирането. Оман ще се опита с цената на всичко да не загуби, а ако на играчите им се отдаде и шанс ще се опитат да спечелят три точки в зависимост от хода на мача, но рискът в играта им ще бъде сведен до минимум. За Япония ще липсват няколко основни играчи, сред които са Учида от Шалке 04 и Кагава от Манчестър Юнайтед, което няма как да на повлияе на креативността в атака. Всички гостувания до момента на японците на този съперник завършиха при опцията за под 2,5 гола и днес не би трябвало да има изключение от традицията.

► Прогноза: Под 2.5 гола, коефициент - 1.62

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
14.11.2012 12:23

За днеска заложих България 21-1,Армения-1,Шотландия-2,Лейтън Ориент-2 и Уругвай-2.Успех на всички заложили*smile*