Непредизвикан гол в Аржентина (видео)

11:56
Непредизвикан гол в Аржентина (видео)
В мач от последния 14-я кръг на първенството в Аржентина Торнео Инисиал Естудиантес постигна домакинска победа над Атлетико Рафаела. Двубоят на стадион "Тиера де Кампеонес" приключи при резултат 3:1 за лъвовете.

По този начин тимът на Естудиантес вече е на 7-о място във временното класиране на шампионата с актив от 20 точки, а Атлетико остава на 14-та позиция с мач по-малко.

Силно впечатление в тази среща прави последното попадение на Дуван Запата за 3:1, което бе негово второ в срещата. В 83-та минута на мача привидно безобидна топка към вратаря на гостите се превърна в попадение, след като стражът изчака прекалено много, за да я улови в рамките на наказателното поле. Тогава навлизащият на скорост Запата я отигра точно пред вратаря и оформи крайното 3:1.

Ако използване термините от тениса на корт, то тук със сигурност виждаме непредизвикана грешка, която в случая се превърна в непредизвикан гол.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

specialchoo94
14.11.2012 14:42

Тои направо можеше да се обърне и да я ритне във вратата .. Хахаха наскоро гледах един такъв гол в Лига 1 на Англия само където онзи си я хвана и при топкането му се одари в крака и му вкараха гол .. Иначе и този влиза в класацията ..