Брейнтрий Таун – Транмиър, спечелен

18:17
Брейнтрий Таун – Транмиър, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 9 познати от общо 12 мача - 75.0% успеваемост

► Залог на деня за 13.11.2012 г.

 

Транмиър е доказан турнирен боец и днес от редицата купи в различните страни, от които се провеждат срещи изглежда най-надеждният отбор, на когото може да се гласува доверие. А и когато се отчете нивото на противниковия тим избора наистина изглежда доста логичен. Домакините имат едва две домакински победи от общо двадесет изиграни срещи в Конференцията. Брейнтрий Таун е един от най-слабите тимове във въпросната дивизия и единственият му ангажимент този сезон ще бъде как да оцелее. Гостите са лидери в Лига 1 като са спечелили шест от общо девет визити, а са в серия от две поредни победи навън в първенството. Те има и най-силната гостуваща атака в Лига 1. Разликата във възможностите на двата тима и моментното състояние също превръщат гостите в тотален фаворит в настоящата среща. А и турнирните срещи са изцяло по вкуса на Транмиър. Вярно е че при евентуално равенство ще следва преиграване на стадиона на Транмиър, но това няма да бъде цел пред Брейнтрий Таун. Те са изключително скромен тим дори за новото на Конференцията и допълнително ще натоварят бюджета си с още едно непредвидено гостуване. Днес те ще се насладят на домакинското си представяне и ще зарадват феновете си със сърцата и бойка игра, но едва ли ще имат шанс, а вероятно и желание за нови срещи в тази надпревара.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.73

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
13.11.2012 21:43

За този мач има една много любопитна подробност и с интерес ще следя развитието на двубоя.
Преди няколко дни, когато се появиха коефициентите за мача букмейкърът Betfred обяви коефициенти за класиране на Транмиър от 3/1, т.е., страшно висок. По-късно от компанията обявиха, че са сгрешили и съответно коефициентът ще бъде коригиран. Междувременно обаче много бетори бяха направили своите залози на "сгрешения" коефициент и се надигна масово недоволство в социалната мрежа Туитър. В крайна сметка от компанията официално обявиха, че ще изплатят първоначалния коеф., ако спечели (ще си платят за грешката). Ето защо резултатът, макар че изглежда лесен, ми е доста любопитен.

RedArmyUnited
13.11.2012 18:48

От КА
Рочдейл - Моркамб 1
Брадфорд Сити - Нортхямптън Г/Г
Слау Таун - Мансфийлд Г/Г
Брейнтрий Таун - Транмиър Г/Г
От ФА Трофи
Мертир Тидфил ФК - Шортууд Юнайтед 4+
Бат Сити - Ледърхед ФК 4+
Брентууд Таун - Кингстониън 4+
Хинкли Юнайтед - Гейнзбъро 4+ *cool*

night_wolf1984
13.11.2012 18:32

И моето мнение е,че Транмиър ще победят.2-0 от мен*smile*