Ван Брокхорст: Ще бъде трудно

14:33
Ван Брокхорст: Ще бъде трудно
Холандският ветеран Джовани Ван Бронкхорст заяви, че тазвечершният мач с Италия ще бъде много труден, но също така каза, че увереността в лагера на холандците е на изключително високо ниво.

"Оранжевите" започват кампанията си на Евро 2008 с най-интригуващия мач от груповата фаза срещу "Скуадра Адзура".

"Мисля, че този мач ще е добро начало", каза Бронкхорст пред UEFA.com

"За нас ще е труден мач срещу световните шампиони от преди 2 години. Ние сме решени да се представим на много добро ниво тази вечер."

"Имаме голям респект към Италия и към нейните успехи, но ще направим всичко по силите си да вземем трите точки."

"Италия е спечелила много титли, нейните играчи играят в най-големите отбори в Европа и имат много голям опит. Ето защо не е случайност, че те покориха световния футбол."

"Всеки отбор би имал проблем да ги победи, но ние вярваме в себе си и ще излезем, за да вземем пълния актив от точки."

Холандия бе покосена от множество травми, като най-вероятно Робин Ван Перси няма да вземе участие тази вечер, а Ариен Робен със сигурност ще отсъства. Въпреки всичко Ван Бронкхорст каза, че отборът е в добра форма.

"Подготвяхме се 3 седмици и работихме много усилено, за да влезем във върхова форма и смятам, че сме го постигнали", заяви играчът на Фейнорд.

"За съжаление имаме играчи, които не могат да започнат, но имаме и добри такива, които ще ги заменят. Играчи, които ще дадат 100% от себе си за своята страна."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация