Хауърд Уеб призна, че е сгрешил с дузпата за Юнайтед

18:35
Хауърд Уеб призна, че е сгрешил с дузпата за Юнайтед
Футболният съдия Хауърд Уеб е признал след двубоя между Манчестър Юнайтед и Тотнъм, който "червените дяволи" спечелиха с 5:2, че е допуснал грешка при отсъждането на дузпа за домакините.

При резултат 2:0 за "шпорите", реферът отсъди дузпа за Юнайтед, за нарушение срещу Майкъл Карик от страна на вратаря Еурелио Гомес. Веднага след това Кристиано Роналдо реализира от бялата точка и върна тима си в мача, който в последствие постигна убедителен обрат.

Смятаният за най-добрия рефер в Англия е признал пред бившия си колега Дермът Галахър за своята грешка. Дори мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън също каза, че неговият отбор е "извадил голям късмет", за да получи подобна дузпа.

Галахър разказва, че Хауърд Уеб е допуснал грешката си, като е мислел, че първи с топката играе Майкъл Карик, а в действителност е тъкмо обратното.

"Не мисля, че решението му е било лесно, все пак и той е човек, и е нормално да допуска грешки понякога", каза още Галахър.

Обратът, който Манчестър Юнайтед постигна над Тотнъм в събота, е от изключително значение за крайното класиране във Висшата лига. Така съставът на сър Алекс излезе на три точки пред втория в подреждането Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

antei
28.04.2009 20:52

а тно ние сме манчестър юнайтед , ако незнаеш.Отборът,който върна английския футбол на върха.Нима забравяте наказанието на ливърпуул за европейските турнири.Пак казвам нека не си вадим керливите ризи,щото няма да има край.

antei
28.04.2009 20:48

нз защо някой трябва да се оправдажа за тая дуспа,дали е имало спорни решения за други отбори и т.н.Ако н е с те гледали мача и говорите наизуст щото сте от друг отбор приканжам жсички да си свалят мача от замунда и да го гледат - дуспа има 100% тва е ясно.А че са ни ощетявали съдиите този сезон тва е друга тема.А на всички,които не са фенове на Ман.Юнайтед,приканвам за пореден път да не коментират теми свързани с тях, а да си коментират техните отбори.

Lucas_Podolski
28.04.2009 10:27

Едно такова решение съсипва целия мач, по подобие на онова порно на "Армията" на следващия ден!

NAZARETH
28.04.2009 01:15

ireli Бербатов изтри Интер непомниш ли *wonder*

nachoss
28.04.2009 00:32

SwedeN, знаем, че вие сте най - културните фенове, вие сте най - великия отбор, вие сте най - вярната публика. *sick* Ние сме сган, да, сган, която винаги ще ви убива от яд.

SwedeN
28.04.2009 00:24

Какво друго да каже плешивия лайнар, където се прави на скаусър и пее химна ни по семинариите.То и на хибридите тук им стана ясно, че дузпа няма ама важното е "glory glory man utd".Това чорбари и манкове са си все една и съща порода долна сган.

nachoss
28.04.2009 00:19

Така, феновете на Ливърпул кротко и културно да си мълчат. Помним дузпите им срещу Астън Вила, срещу Реал Мадрид, срещу Атлетико /обявена за най-абурдна дузпа в историята на Шампионската лига/, червения картон на лампард на Анфийлд /именно този съдия го извади/. Когато излезе в Англия статистиката, че за сезона Манчестър Юнайтед е ощетен от съдийски грешки никой не писа. Когато обаче става въпрос дадена дузпа за Юнайтед, е това е голям проблем. И според видните "писатели" тука без тази дузпа и дузпата срещу Болтън ние ще се борим за 5-то място. Успех в мечтите!!! WE ARE FLYING HIGH - RED DEVILS TILL WE DIE!!!

ireli
27.04.2009 23:29

ако не са реферите манчестър трябваше да е на 5 место и да играе уефа!жалки сте а бербатов е наи-големият БАСТУН на света! *erm* *joking* САМО ИНТЕР!!!

Tovalan
27.04.2009 21:37

Омръзна ми вече да се разправям с идиоти, затова ще кажа само- пукайте се от яд, защото Ман Юнайтед със съдийска подкрепа или не пак е на върха! А тези, които говорят, са едни прости завистници, горко им на такива хора! Glory, glory Man United!!!

*devil*

anelka79
27.04.2009 21:25

мамицата им мръсна,всяка година е така.ами те така този сезон вече 6 точки печелят.С Болтън съдията също си призна след мача че е сгрешил при дузпата,но каква полза...тъкмо с 6 точки ще вземат титлата тия нещастници.

zandor
27.04.2009 21:04

Съгласен съм със
"LFC_T9_G8 " напълно си прав приятелю те първо ги подпират и после за да излезнат света вода ненапита си признават 4е са сбъркали ама ве4е след свършен факт .... просто няма какво да се коментира ман4естер без такива съдийски рамена в тяхма полза сигурно щеше да се борят само за местата даващи място в ШЛ ! Това е истината , LIVERPOOL forever *stop*

Hecepuo3eH
27.04.2009 20:31

Значи, трудно като видиш един път нещо случило се набързо и да го отсъдиш правилно. Евала, че на повторение е видял, че е сгрешил и си е признал. Друг е въпроса, че и срещу двата отбора от Ливърпул, Юнайтед получиха дузпи близнаци с тази, а и след мача с УБА, ФА отмени червения картон, даден за фал срещу Парк. С две думи никаква файда, че тези тези грешки са видяни на повторения.

fena_man_utd
27.04.2009 20:02

Аз да започна моя коментар така.Имали човек във света,който да не прави грешки или имали рефер(както е тук)да не прави грешка,не няма такъв да не би само на УТД,да са давани дузпи НЕ!!! и на Ливърпул са давали,ама нали мразите УТД и трябва веднага да кажете,че са ги подкрепяли ами тези 20-5 удари,дори май бяха и повече пак не са заслужавали нали,или пък че вкараха още 4гола пак не са били заслужено.Такива като вас се наричат ИДИОТИ КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ!!!Това е от мене.Са очаквам някой да ме напсува.

LFC_T9_G8
27.04.2009 19:49

ХаХаХа .. сбъркал бил .. то вече има ли съдия който да не подкрепи Ман Ю (балринките) ..

jakos
27.04.2009 19:28

аре бе да не би головете на лузърпул да бяха мн редовни при първия маскарано падна абсолютно театрално а при втория имаше очевидна игра с ръка а уеб спести червен картон на паласиос

tamplier
27.04.2009 19:16

Както се казва в една българска песен-"Късно е либе за китка изгряла ми месечинка'.На този съдия ръководството на Ман.юн.,трябва да му издигне приживе паметник.Това признание може да си го сложите на надгробната плоча г-н Уеб или както там Ви е името.

TNO
27.04.2009 19:07

Вие ли?Кой сте вие? *thumb_down*

Mart0_91
27.04.2009 18:50

Странно мислех си че сме 3 точки пред втория Liverpool а не 3 точки зад тях *smile*