Реал (М) II – Рекреативо, загубен

15:01
Реал (М) II – Рекреативо, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 9 познати от общо 11 мача - 81.8% успеваемост

► Залог на деня за 12.11.2012 г.



Територията на днешния тираж е доста хлъзгава и трудно може да се подбере среща, която смело да бъде определена като Залог на деня. За това избор за малко по-резултатна развръзка между съперници, които правят това доста често на началото на сезона и при настоящата ставка изглежда добър избор. Освен това тук среща си дават две от доста слабите отбрани в този ешелон. Всички домакински срещи на втория тим на Реал Мадрид от началото на сезона финишираха при опцията за над 2,5 гола. В последното домакинство на младежите на Белия балет паднаха цели 6 попадения. Рекреативо откри сезона с нулево реми като гост на Нумансия, но след това във всичките си излизания неизменно изпълни опцията за сбор от поне 3 попадения в мачовете. Общите показатели на Реал Мадрид II са 5-1-6, а на Рекреативо 6-1-5 което подсказва, че и двете селекции обичат да решат срещите си посредством надиграване и попадения, като предпочитат да търсят гола през целия мач, вместо да се надлъгват. Юношите на Реал играят само за да трупат опит, като не могат да се надяват на конкретно класиране, а Рекреативо има все още шанс да се намеси в битката за челните места, предвид че сезонът е все още в началната си фаза. Кардинално погледнато и двата тима нямат ясно дефинирани цели, което създава допълнителна предпоставка за попадения днес. Реал Мадрид е вече три срещи без победа и младите играчи на отбора ще се опитат всячески веднага да покажат, че това е просто моментен спад в представянето им, а не последствие от липса на високи възможности в тях. Двете последни срещи на тези съперници бяха през далечните 2005 и 2006 година, но и двете срещи тогава завършиха с опцията за над 2,5 години, което би следвало да стане и днес.

► Прогноза: Над 2,5 гола, коефициент - 1.57

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RedArmyUnited
13.11.2012 18:03

Добре вървиш за сега ама на тоя мач нещо се изложи

ronaldivo
13.11.2012 15:18

олееее тоя още е тук... Баси неграмотника, че и още е на работа... :X

putopalo
12.11.2012 16:36

И двата отбора са доказали многократно че могат да вкарват голове.РМ Кастия със сигурност ще положи много усилия да прекъсне лошата си серия,но очаквам Рекре да не се даде толкова лесно и да изкопчат нещо от този мач-дори и нещо повече-минимална победа за Рекре-1:2;2:3.

mistral
13.11.2012 00:02

Браво, позна разликата. Дано си го взел на хенди Х (1-0). Днес приключих рано и реших наред с финала в Лондон да гледам и този мач. Най - общото ми впечатление е, че такива срещи са престъпление към футбола. За цял мач, освен головата и още 1-2 атаки на Рекре, нищо, абсолютно нищо. Участниците в такива слаби мачове трябва да ги наказват с поне 1 мач и да връщат парите на публиката*lol*

zarko59
12.11.2012 16:08

санкт паули-бохум гол/гол и точен резултат 3-2