Двама от Челси пропускат контролата на Нигерия с Венецуела

11:37
Двама от Челси пропускат контролата на Нигерия с Венецуела
Футболистите на Челси Виктор Моузес и Джон Оби Микел бяха освободени от състава на националния отбор на Нигерия за приятелския мач с Венецуела в сряда в Маями.

От ръководството на футболната федерация на Нигерия обявиха, че двамата са получили разрешение от старши треньора Стивън Кеши да не играят поради лични проблеми.

Вчера дуото взе участие в дербито на сините срещу Ливърпул. Микел бе титуляр за лондончани, докато Моузес се появи като резерва в последните петнадесет минути на срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

headhunters___
12.11.2012 13:10

Оби Микел да си го прибират в Нигерия и да не се връща повече, че ми писна всеки мач от неговите малоумни грешки, да подава на другия отбор.. единствения му + е че на момент се опитва да пресира, но от към пас и скорост е трагедия.. дано зимата да вземат някой на неговото място , че сигурно това е човека с най-много грешки от целия отбор !

pumpet
12.11.2012 20:35

Микел в момента ни е един от най-добрите играчи така,че ще ви помоля и двамата да млъкнете.

headhunters___
12.11.2012 16:29

За жалост.. но последните 1-2 години, грешките му са повече от ОЧЕВАДНИ и пак е титуляр.. не знам това нарочно ли го пускат така да се мъчим в защита? Те през него си минават като през товарна гара.. добре че е Тери да му оправя грешките..

darklight
12.11.2012 13:55

Та те му предложиха нов 5-годишен договор, ти искаш да го продадат. Микел за 6 години си е все същия, никакъв прогрес и е твърд титуляр във всеки мач. Със сигурност има повече мачове от Лампард и Тери в последните 2-3 години.