Тонев се присъедини към националния отбор

11:26
Тонев се присъедини към националния отбор
Крилото на Лех Познан Александър Тонев стана поредният играч, който пристига в лагера на националния отбор. 22-годишният голмайстор на младежкия отбор от последната кампания пристигна в София късно снощи след победата на Лех с 1:0 над Видзев Лодз в 11-ия кръг на полската Екстракласа.

Иначе отборът се събра вчера в хотел в Правеца и започна подготовка за приятелския мач с Украйна на терена, изграден от БФС със собствени средства над градската база. Двубоят е на Националния стадион "Васил Левски" в сряда от 18:00, а 15 от избраниците на селекционера Любослав Пенев направиха първа тренировка в Правец в неделя следобед.

Отборът ще остане на лагер в хотел RIU Правец до сряда, а по програма официалната тренировка на тима на "Васил Левски" ще се проведе в понеделник, 12 ноември, от 18:30 часа. Половин час по-рано Любослав Пенев ще даде пресконференция в зала "Родина"
на стадиона.

На тренировката в неделя с националния екип на перфектния терен излязоха вратарят Стоян Колев, Иван Бандаловски, Йордан Минев, близнаците Миланови, Александър Александров, Георги Илиев, Маркиньос, Иван Цветков, Георги Сърмов, Владимир Гаджев, Валери Божинов и Димитър Рангелов, Светослав Дяков и Николай Бодуров. Футболистите бяха разделени на 3 групи в зависимост от целта на заниманието и степента на натоварванията през последните няколко дни за всеки от тях.

В неделя вечерта към отбора се очакваше да се присъединят още 5-има футболисти, а в понеделник в лагера ще дойдат и последните двама - Николай Михайлов от "Твенте" и Станислав Манолев от ПСВ "Айндховен".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация