Винер Нойщат – Залцбург, спечелен

12:09
Винер Нойщат – Залцбург, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 8 познати от общо 10 мача - 80.0% успеваемост

► Залог на деня за 11.11.2012 г.



Ако в рамките на днешния неделен ден търсите сериозна доза сигурност поне на теория, то тимът на Ред Бул Залцбург ви предлага нещо подходящо. Залцбург се провали тотално в опита си да щурмува груповата фаза на един от двата най-комерсиални международни футболни турнири на Стария континент и сега срещите от местното първенството на Австрия определено се оказват приоритет за него. Тимът допусна едва две грешки във всички срещи, в които се налагаше да бъде гост от началото на сезона. Ред Бул завърши 4:4 в гостуване на Адмира и загуби последната си визита на друг от фаворитите за титлата - Рапид Виена. Всички останали срещи рекламния тим ги спечели, като често вкарваше по над два гола във всеки един от мачовете. Днес Залцбург е гост на най-слабия тим към момента в елита на Австрия и трудно ще пропусне да добави нови три точки към актива си. Фактът, че тимът на Аустрия Виена спечели вчера срещу друг слабак и то като гост с 3:0, задължава далеч по-амбициозната селекция на гостите сега да бъде крайно решителна. Винер Нойщат измъкна реми като гост на Залцбург през месец август, но тогава определено и късметът беше на негова страна, а сега ситуацията е доста различна спрямо тази в началото на сезона. Домакините трудно ще избегнат изпадането и е повече от малко вероятно точко днес да откраднат точки от най-добре организирания и най-добре играещ тим в елита. Никой няма да прости грешка на гостите, защото изоставането им от първата позиция може да бъде прието тревожно и това да доведе до сериозни сътресения в клуба, въпреки че сезонът е в ранната си част. Тук всички компоненти са на страната на гостите и е повече от очаквано те да спечелят три точки. Коефициентът също би изкушил доста хора при тези обстоятелства да прибегнат до него.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
11.11.2012 22:53

FT Kapfenberg 2:4 FC Lustenau 07
FT Toulous 2:4 Ajaccio
FT Zwolle 2:4 Ajax Amsterdam
FT Greuther Furth 2:4 Monchengladbach
FT Stuttgart 2:4 Hannover
FT Mallorca 2:4 Barcelona
FT Genoa 2:4 Napoli