Локо Пловдив не участва в уговорени мачове

15:01
Локо Пловдив не участва в уговорени мачове
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Иван Петлешков заяви, че откакто той е на работа в клуба, "бяло-черните" не са играли уговорен мач.

"Създаде се силно напрежение около мача с Миньор Перник. Преди мача ми звъняха хора да ме питат дали ще даваме срещата. Категорично мога да кажа, че от тези слухове ние сме на загуба. Това беше най-слабо посетеният ни мач. Подкрепям идеята и съм за това прокуратурата да разследва българските мачове, тъй като от уредените мачове, никой няма полза", заяви Петлешков.

Шефът на пловдивските "железничари" сподели още, че договорът на Стоян Ставрев е безсрочен.

"Ставрев е със статут на играещ помощник-треньор. Той е треньор на вратарите и сме се разбрали с него да е резервен вратар. Основният вратар е Акалски. Договорът на Ставрев е безсрочен, такива са и контрактите на всички останали от треньорския щаб. В това число и на наставника Аян Садъков. Относно слуховете за Даксон Да Силва, че ще ходи в Локомотив София, няма такова нещо. Категорично в България той ще играе само за Локомотив Пловдив. Ако дойде добра оферта от чужбина, която да устройва и клуба, и футболиста Даксон ще бъде продаден, но засега няма такива предложения", допълни още Петлешков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация