Венци Стефанов: Славия направи крачка встрани

17:01
Венци Стефанов: Славия направи крачка встрани
Изказвания след мача от 12-ия кръг на "А" група между Славия и Лудогорец (0:0):

Венцеслав Стефанов (президент на Славия): "За мен днешният мач беше една крачка встрани. Искахме победа на всяка цена. Имахме голови положения, но не се получи. Очаквам по-добри игри в бъдеще. Дано от следващия мач нещата се променят. Имаше очевадни неща, които не бяха свирени. Отборът ни беше ощетен. Затова съм изнервен и бях на пистата. Доволен съм от това, че момчетата се бориха мъжки, от играта има още много какво да се желае. Ще опитаме да привлечем нападател през зимата".

Мартин Кушев (старши треньор на Славия):
"Стана един равностоен двубой. Тактиката ни подейства добре с изключение на последните 6-7 минути, когато противникът имаше ситуации за гол. Благодаря на момчетата, че се раздадоха. Няма как да победим без да сме вкарали гол. Слабостта ни пред отбелязването на головите положения продължава. Има огромно напрежение в отбора. Резултатът е положителен, защото видях характер и дисциплина във футболистите. Трябва ни още малко агресия и концентрация пред гола. Излизаме за победа в следващия мач. След края на сезона ще седнем, за да говорим. Ако преценим, че можем да продължим заедно, ще го направим".

Ивайло Петев (старши треньор на лудогорец):
"Некачествен мач. Териториалното преимущество беше на наша страна, но не успяхме да отбележим. Пропуснахме положения с лека ръка. Изгубихме още две точки. Отстъпваме на това, което играехме миналата година. Трябва да върнем блясъка в нашата игра. Може би ни липсва майсторство, след като от три метра не можем да намерим целта. Освен това нямаме толкова много положения пред противниковата врата. Ще взема мерки през седмицата преди следващия мач".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tonisport
10.11.2012 22:21

Страхотно дерби между инвалиди пред 7 човека публика.Засенчихте даже скучния мач между Арсенал и Фулъм 3:3 пред 60 000 зрители.