Монако – Оксер, спечелен

12:55
Монако – Оксер, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 7 познати от общо 9 мача - 77.8% успеваемост

► Залог на деня за 10.11.2012 г.



В изминалото си домакинство Монако пропусна да спечели три точки срещу Нант, въпреки че категорично заслужаваше това. Тимът поведе в резултата, но попадението беше отменено поради засада, а на повторенията ясно се видя, че такава няма. Минути след това при изпълнение на поредния си ъглов удар монегаските принудиха един от бранителите на гостите да играе и с двете ръце с топката, но реферът не отсъди дузпа. Нант продължи доста трудно да достига до врата на Монако, но при едно балонно центриране малко след центъра почти двуметровият нападател на гостите Джорджевич се възползва от неразчетено излизане на вратаря на домакините Субашич, като го изпревари и с глава откри за 0:1. Вторият път когато Нант достигна до вратата на домакините през първата част чрез контраатака изпълни ъглов удар, след който вратарят на домакините излезе отново неразчетено и гигантът Джорджевич отново вкара за 0:2. Това тотално обезкуражи играчите на Монако, които продължиха да атакуват но доста хаотично и еднотипно с редица центрирания. Тази среща вероятно вече и минало за домакините и днес те ще имат шанс да вземат три задължителни точки срещи тим, който е прочут най-вече със силните си домакински изяви и плачевните си резултати навън. Оксер вече загуби 5 от 6 гостувания този сезон, но пък се очерта като един от най-силните домакини, но днес едва ли ще големи шансове да измъкне нещо срещу без съмнение най-силния тим в този ешелон. Монако стартира сезона с 3 поредни домакински победи, но след това в 4 поредни мача вкъщи не успя да спечели. Днес му гостува най-слабият гост с една от най-пропускливите отбрани. Ситуацията в домакинския лагер налага днес играчите и треньорът да не се задоволят с нищо друго освен с победа. Липсата на домакинска победа за Монако от  доста време прави ставката за победа сега доста атрактивна и задължителна за опит.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.76

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
10.11.2012 13:24

левадиакос-арис е уговорен 1. пастата е човек на лудогорец, и там мача е ясен. другите подаръци са аугсбург-дортмунд и еспаньол-осасуна х2

holigan4e
10.11.2012 22:29

е за кое да ти благодаря , че Лудогорец направиха Х ли хаха

devic
10.11.2012 21:27

вместо да ме питаш глупости можеше да кажеш просто благодаря. *cigarette*

john_doe
10.11.2012 16:42

Хахахахаха.

holigan4e
10.11.2012 16:30

Славия - Лудогорец 0-0 .... не знам кой е пастата , ама не си е свършил работата хахах

plamkisa
10.11.2012 16:30

Добри прогнози даде, но за жалост Лудогорец вече се оакаха... Скъсаха се да пропускат...

holigan4e
10.11.2012 16:06

ем дано ловнеш некой лев *wink*

devic
10.11.2012 15:16

щом е подарък ти как мислиш? даже и хендикап съм им сложил. пък за гърците лично съм разбрал.

holigan4e
10.11.2012 14:50

толкова неясно пишеш , че не разбрах Агсбур и Дотмунд как ги прогнозираш. А на Лудугорец кое му е ясното ? и от къде знаеш , че Арис е уговорен ?