"Трансферът на Бербатов бе гениален ход на Йол"

08:47
"Трансферът на Бербатов бе гениален ход на Йол"
Привличането на Димитър Бербатов във Фулъм е гениален ход от страна на мениджъра Мартин Йол, обяви футболният експерт на "BBC" Марк Лоуренсън, цитиран от "24 часа".

Бившият защитник на Ливърпул, който през 1982 г. бе изгонен на мач с ЦСКА за КЕШ, сподели това свое мнение в анализа си за предстоящия мач Арсенал - Фулъм.

Лоуренсън похвали тима на Йол и отличи добрата форма, в която се намира Бербатов, но изрази мнение, че въпреки това топчиите ще вземат победата като прогнозата му за точен резултат е 2:0 в полза на Арсенал".

Йол събра заедно отбор, в който има много добри опитни професионалисти и няколко изключителни играчи. Те са осми в момента и в добра форма за завършек в топ 10, което би било прекрасно постижение", коментира бившият национал на Ейре.

"Привличането на Димитър Бербатов без съмнение бе гениалност на Йол, особено като имаш предвид, че той можеше да отиде в Ювентус или Фиорентина - обяви коментаторът. - Но дори с Бербатов във формата, в която е, не виждам как ще могат да вземат победа от Арсенал."

"Те преминават през период, в който хората отново започват да се съмняват в Арсен Венгер, но мисля, че те ще отговорят като започнат да събират точки", допълни Лоуренсън.

Самият Венгер също сподели: "Разбира се, те (б.р. Фулъм) вкараха 21 гола, те са много ефективни в атака. Те имат Родайега, те имат разбира се Бербатов и в офанзивен план са отбор, който създава много шансовете и който вкарва голове. 21 гола са доста впечатляващи за 10 мача."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

overdrive
10.11.2012 10:34

Така е. Днес ни чака голово шоу със сигурност ..