Челси – Шахтьор Донецк, спечелен

15:08
Челси – Шахтьор Донецк, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 4 познати от общо 6 мача - 66.7% успеваемост

► Залог на деня за 07.11.2012 г.



Ситуацията тук е такава, че ако Челси, като актуален носител на трофея в надпреварата, не спечели тази среща ще има доста голям шанс да отпадне от участие в следващата фаза. Това са условности, защото тимът ще отиде за решителен мач в Торино с Ювентус и всичко е възможно. Шахтьор Донецк се нуждае от една победа на аутсайдера в групата Нордселанд и може спокойно да мисли за фазата на директните елиминациите. Поражение тук за украинците няма да бъде фатално, а ако те го избегнат в този мач, то още днес ще се класират за следващата фаза. Това ще накара тимът на гостите да подходи с известна доза завишено самочувствие и увереност в силите си, като психологическото предимство ще направи тяхната игра и доста по-освободена и структурирана. Това ще бъде добре дошло за бразилските играчи в тима. Чесли няма друга алтернатива освен победа, а и силните му играчи са в офанзивен план, така че тук попадения по подобие на първата среща между двата тима, изглежда няма да липсват. Челси загатна за доста слабости в отбрана в последните си срещи, които учудващо проличаваха точно в домакинските му срещи. Тимът се стреми да задържа трайно топката в предни позиции и да очаква подкрепа от играчите от задните линия по фланговете в противниковото поле, което обаче оставя доста пространства за контра игра, а и разгръщане на скоростни атаки на гостуващите тимове. Все действия, които не са чужди на украинския шампион. Точно от това се възползва и Манчестър Юнайтед и в двете си гостувания в Лондон, като вкараха над половин дузина голове само за две срещи. Шахтьор е изключително грамотен тим тактически и не следва да бъде подценяван, а дори и да загуби днешната среща, украинския гранд ще има вероятно доста шансове да се разпише и да създаде доста главоболия на по-именития си съперник. Домакинска победа на Челси оценена на нива около 2,00 и при тази ситуация определено ще принуди доста хора да прибегнат до нея и да я превърнат в масов бет и то в световен мащаб. Това няма как да не буди известни подозрения в играчите. За това смятам, че избор на опция за поне три гола в тази среща изглежда доста по-разумен от гледна точка на риска и липсата на огромна разлика в ставката за домакинска победа спрямо опцията за над 2,5 гола.

► Прогноза: Над 2.5 гола, коефициент - 1.94

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ASNF
07.11.2012 23:41

ба тез юнаитед кво взеха че направиха лелелел

ASNF
07.11.2012 23:31

голямата кинта я усещам
селтик 1 на 8 коеф.
брага 1 на 3 коеф
баиерн с хк 1.4
*7лв
235 лв и стотинки *money**money**beer*

ASNF
07.11.2012 23:28

и аз не знам ма днес ударих джакпота ма просто играх че барсата ще падне от селти и юнаитед от брага и те взимат че излизат към 86 минута не мога да повярвам

greenhool
07.11.2012 19:33

Според мен Челси взимат мача минимално 2:1

a00011
07.11.2012 18:58

Тери ще играе а и мачът е на Моста ... да не се изхвърлям но мачът е 1

Deco_Sneijder
07.11.2012 18:13

Сотирка да беше го писал 1...щото съм го играл 2 *lol* *lol* сега работата пак е на кантар *lol*