Пенев: Националният ще продължи да постига добри резултати

15:17
Пенев: Националният ще продължи да постига добри резултати
"Ще продължим да работим по същия начин и се надявам да има още по-добри резултати", обяви националният селекционер Любослав Пенев след церемонията по награждаването на най-добрите млади футболисти от програма "Децата и футболът".

Пенев зарадва младите таланти, а след това коментира ситуацията в националния отбор преди последния мач за годината срещу Украйна. "Ще продължим да работим по същия начин и се надявам да има още по-добри резултати. Отдаденост, обръщане внимание на детайлите, ежедневна работа, която е много като обем, но за малко време. Момчетата са умни и интелигентни и знаят за какво става въпрос. Изпълняват задачите, раздават се, с много тичане и много борба. Липсват ни малко точки в момента и се надявам да ги наваксаме в следващите мачове", сподели Пенев.

"Списъкът с чужденци и играчи от българското първенство за контролата е ясен, ще има малко новости, но това е задължително. Има контузени, има картони, трябва да обърнем внимание и на други футболисти, за да знам в близко време на кого мога да разчитам", допълни наставникът на "лъвовете".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация