Юнайтед пуска двама под наем в Лестър

16:33
Юнайтед пуска двама под наем в Лестър
Манчестър Юнайтед ще прати двама от своите младоци под наем в Лестър. Става дума за Майкъл Кийн и Джеси Лингард, съобщава "Скай Спортс".

В момента, „лисиците“ се намират на 4-то място във временното класиране в Чемпиъншип, на четири точки от лидера Кардиф Сити.

Кийн е централен защитник и взе участие при загубата на своя тим от Челси на "Стамфорд бридж" в турнира за Купата на Лигата. Лингард пък е халф и има един мач за мъжкия отбор на червените дяволи.

Сър Алекс се надява Кийн и Лингард да тръгнат по стъпките на Том Клевърли. Последният премина през Лестър, Уотфорд и Уигън преди да се върне на "Олд Трафорд" и да извоюва титулярно място.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtd20
05.11.2012 20:23

Хубаво беше и да пратим Скоти Ууутън, за да може и той да се обиграва, както и другите двама! Но, ако бяхме пратили и тримата, щяхме да останем само с Рио Фъдинанд и Джонатан Евънс в защита и нямаше кой да ги замести при евентуални контузии. Хубаво е сега, че и Крис Смолинг се завръща след контузията си, за да може да има добра алтернатива за Евънс и Рио. А и Фил Джоунс, ако не се лъжа ще се завърне след няколко седмици. Тогава вече ще съм по-спокоен за отбраната. Казвам това, защото в мача със Стоук Сити Фърдинанд или Евънс (един от двамата) се хвана за бедрото и тогава направо изтръпнах, защото се опасявах, че може да е някаква сериозна контузия и, че може да не продължи двубоя.

man_unitedboy6
05.11.2012 17:34

Искам да отидат там и да играят постоянно *smile* защото са мн големи таланти и двамата *smile* особено лингард

dqmvolceto
05.11.2012 17:05

А относно темата дано е истина да пратят Лестър във Вишата лига и да са върнат по-силни от всякога и двамата са уникални таланти !