Макелеле: Ще се справим без Виейра

11:17
Макелеле: Ще се справим без Виейра
Халфът на Интер Патрик Виейра, ще пропусне първия мач на своята страна срещу Румъния по-късно днес. Очакванията са в лицето на Макелеле, той да има достоен заместник. Самият той смята, че всичко което ще иска Рaймон Доменек от него е да даде онова, което дава липсващият капитан на своите съотборници - увереност.

"Отсъствието на Виейра не променя нищо за самия мен", заяви Макелеле.

"Тулалан и Патрик притежават различни качества, но ни трябва да намерим общ език по време на мача."

"Ние знаем какво точно трябва да направим. Най-важното е да уважаваме себе си и другите, заради факта, че представяме своята родина."

"Между мен и Тулалан няма да има проблеми. Когато аз подпомагам отбора в предни позиции, той ще остане в задно поле."

"Ще се приспособим към нашите опоненти, защото сме достатъчно интелегентни да прочетем тяхната игра и да направим нужните корекции при необходимост."

Липсата на Виейра позволи на Рибери да получи свобода на действие от страна на своя старши треньор зад нападателите в отбора. Относно завръщането на капитана на "петлите" Макелеле каза, че отборът е бил щастлив да го види отново в процес на тренировки през последната седмица.

"Патрик трябваше да вземе най-доброто решение, както за себе си, така и за националния отбор. Той се чувства все по-добре и аз се надявам да го видим съвсем скоро в игра."




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация