Торо открадна точка от Наполи в последната минута (видео)

18:37
Торо открадна точка от Наполи в последната минута (видео)
Наполи завърши 1:1 у дома срещу Торино и пропусна отлична възможност да съкрати разликата до лидера Ювентус. Неаполитанците поведоха с 1:0 с гол на Едисон Кавани в 6-а
минута и се виждаха крайни победители, но в добавеното време Джанлука Сансоне изравни за Торино след груба грешка в защита на Салваторе Ароника.






Така Наполи прекъсна стопроцентовия си актив у дома и остана на трето място с 23 точки, с пет по-малко от лидера Ювентус, който снощи загуби в дербито срещу Интер с 1:3.
Лацио сдаде четвъртата позиция в Серия А след разгромна загуба като гост на Катания с 0:4. "Орлите" губеха с 0:3 още след първия половин час игра и отстъпиха безславно пред
амбициозните домакини, които с тази победа се изкачиха на шесто място.

На мястото на Лацио на четвърта позиция се настани тимът на Фиорентина, който постигна домакинска победа с 4:1 срещу Каляри.

"Виолетовите" поведоха с гол на Гонсало Родригес в 14-а минута, но Каляри изравни чрез Федерико Касарини до почивката. След почивката Фиорентина доминираше и с голове на Стеван Йоветич, Лука Тони и Гилермо Куадрадо стигна до убедителната победа.

Националът Антонио Ди Натале вкара петия си гол в последните три мача и донесе точка за Удинезе при равенството 1:1 като гост на Болоня.

Друг италиански национал - Алесандро Диаманти, отбеляза попадението за Болоня.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация