Виланова: С Меси всичко е наред

13:26
Виланова: С Меси всичко е наред
Треньорът на Барселона Тито Виланова заяви след срещата на тима със Селта (3:1) от 10-ия кръг на първенството на Испания, че Лионел Меси се е разминал с контузия, съобщава AS.

Футболистът получи по време на двубоя сериозен удар и в щаба на Барселона имаха сериозни съмнения, че суперзвездата на тима е с травма.

Виланова коментира, че за щастие всичко се е разминало и Меси няма проблеми. Наставникът е доволен от 3-те точки и похвали Селта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StoyanovKST
06.11.2012 21:48

Меси е много прав. Роналдо бе незаменим! От добрите стари времена помним неговото име, както и Бразилия със изключителните си играчи.Сега чуваме само Неймар и това ме прави тъжен, защото бразилците бяха нещо повече от футболисти, правиха кефа на хората със жунглиране и тн.. Сега са испанците, португалците, аржентинците и тн.. Сега направо си спомних как ,като някой отбор чуеше за Бразилия и настръхваше..

nik0s
04.11.2012 17:32

браселона няма да са слаби дори и да са без меси.просто тои играе там и обира лаврите на вси4ки в отбора.6то не иде в др отбор да го видим какво 6те направи.6те е един от многото

paunQ
04.11.2012 15:40

Пак ще мачкат. Как какво? *smile* Имате някакъв комплекс от Барса ми се струва, а ? *lol*