Манчини: Пеп да внимава с урагана

16:03
Манчини: Пеп да внимава с урагана
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини не се вълнува особено от информациите, че на неговото място може да застане Пеп Гуардиола.

"Хосеп сега е в Ню Йорк, така че главният му проблем е урагана. Ако хората пишат, че Бегиристайн е дошъл в Сити и това означава, че догодина Гуардиола ще оглави клуба, това не е моя работа. Аз все още съм тук, искам да работя добре, за да станем още по-силен отбор. Радвам се, че имаме нов спортен директор, тъй като Чики е заемал тази длъжност в Барса и има голям опит от работа в топ-клуб", заяви Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Happynesss
03.11.2012 16:46

Пеп ще си изкара в щатите до края на сезона и в началото на другия ще сме Сър Алекс. Това са ''спекулациите''. Манчини да не се тревожи .. да се тревожи когато стъпи на Олд Трафорд и срещу него излезе Гуардиола *smile*

catalan
03.11.2012 16:25

Доста агресивно поведение на Манчини , а Пеп даже не се е изказвал по темата *lol* Май го е страх за поста си. То е ясно ,че с тея футболисти Пеп би постигнал в пъти по голям успех.

John_Jameson
03.11.2012 16:10

Манчини добре си ги говори тия неща, ама така както е тръгнал, нищо чудно, ако не Пеп, то някой друг да поеме Сити след края на сезона *tongue*

Fabregas_boy
03.11.2012 20:22

От миналия сезон си му стои:Или шампион или си търси друг отбор.